Vilka är de bästa tipsen för att köpa låg Carb Livsmedel?

July 9

Några av de bästa tips för att köpa low-carb mat är att lyda den vita maten regel köpa råa livsmedel snarare än preprepared livsmedel, och lätthet i kosten snarare än att hoppa i. Den vita mat regeln är ett vanligt tips som ges till personer som handlar för low-carb mat och innebär att undvika vita livsmedel eller livsmedel som kan vara vitt. Ibland köper raw är det enklaste och billigaste sättet att vara low-carb, men detta beror till stor del på olika typer av mat nära en person. Slutligen kan lättnader i kosten under en kurs veckor hjälpa en person att undvika känsla överväldigade av nya matsedlar, nya livsmedel och de ibland strikta och oflexibla regler i en låg-carb diet.

En allmän tumregel är att undvika vita grönsaker och andra livsmedel förutom naturliga livsmedel som kan vara vitt. Till exempel, potatis, mjöl, och någon form av ris är sällan anses low-carb mat. Även brunt ris och hela vetemjöl är tabu eftersom de har vita motsvarigheter. Dessa livsmedel är oftast stel och hög carb, men det finns undantag. Blomkål, svamp, och gurkor är grönsaker som i allmänhet har några vita bitar, men de är alla anses low-carb.

En låg-carb diet är en som ofta innebär att undvika färdigförpackade och färdiga rätter. Det kan vara svårt att hitta sådana måltider utan tillsats av socker, mjöl, eller andra vanliga ingredienser som är begränsade när på en låg-carb diet. Även livsmedel specifikt märkt "low-carb" kanske inte är low-carb på grund av dålig reglering, även om detta beror på lokala lagar. Att köpa råa livsmedel är i allmänhet det bästa sättet att gå och kan vara lätt när dieter har en rutin för det. Det är också oftast möjligt att köpa kött och frysta grönsaker i bulk för att begränsa mängden inköpsresor nödvändigt varje vecka.

Det är inte nödvändigt att köpa enbart low-carb mat, särskilt om någon i familjen har födoämnesallergier, känslighet, eller bara en picky eater. Low-carb mat kan införas gradvis under några veckor eller månader, vilket ger shopper tid att bekanta sig med god mat och måltid planer. Vissa saker är bara inte kan ersättas med en låg-carb sort, dock. I detta fall är det oftast bäst att välja att äta den mat bara ibland. De flesta vårdpersonal är överens om att äta onyttig mat är bra när det görs i strikt måtta. Det är konstant konsumtion av läsk drycker, skräpmat, och läckra bakverk eller snabbmat som hindrar människor.

  • Det är viktigt att kontrollera etiketter för att hitta low-carb livsmedel utan tillsats av socker eller mjöl.
  • Raw, snarare än beredda, livsmedel tenderar att vara låg i kolhydrater.
  • Blomkål är en låg-carb grönsaker.