Avancerade BlackBerry Playbook Alternativ för Bridge Användare

March 10

Alla som har använt en BlackBerry smartphone kommer att vara snabbt tillfreds när man arbetar på en BlackBerry Playbook länkats hit av bron. Alla de grundläggande funktionerna - kalendern, kontakt bok, e-post, Anteckningar och uppgifter - är där. Skillnaden är att de visar upp på en mycket större skärm i en mycket mer användbar design.

Bland de största mottagarna av bron är kalendern, som du nu enkelt kan använda i månadsvy - något som var tufft på den lilla skärmen på en BlackBerry-smarttelefon. Och Bridge Browser ersätter den avancerade BlackBerry Playbook webbläsare för de något linkade BlackBerry smartphones.

Här är några avancerade tips för att använda BlackBerry Bridge.

Hur att låsa kopplingen mellan din Playbook och smartphone

Du kan låsa bron för att förhindra obehörig åtkomst till data på telefonen, vilket inte är en dålig idé för alla - och särskilt om du lagrar känslig information. Kom ihåg att informationen stannar i telefon, men inte flytta över till Playbook vid vanlig användning; lösenordet faktiskt låser tillgång till telefonen.

Låset kommer att använda oavsett lösenord har införts på telefonen; om du inte har etablerat en och du vill låsa telefonen, måste du stänga bron och lägga till ett lösenord i smartphone. För att aktivera låset, så här:

 1. Anslut Playbook till smartphone med BlackBerry Bridge.
 2. Gå till tabletten startskärm och tryck på ikonen Bron.

  Det visar anslutningsstatus och namnet på telefonen till vilken tabletten är kopplad.
 3. Tryck på låsknappen för att låsa länken.

  Knacka Lås att undanröja behovet av ett lösenord.

Hur att sortera post med Playbook s mail-app

Playbook s mail-app kan du sorterar post enligt vilka inkommande adress användes. (BlackBerry smartphone-användare får länka till så många som tio konton med BIS tjänsten, om telefonen hanteras av ett företags IT-avdelning i BlackBerry Enterprise Services kan det finnas andra regler i kraft, så att mer eller mindre inkommande konton.)

På toppen av i inkorgen, beroende på den aktuella vyn trycker antingen

 • Alla meddelanden
 • Namnet på den visade adressen; välja den du vill se

Hur visa post mappar på Playbook

Om du vill visa en viss mapp i din e-post, så här:

 1. Tryck på nedåtpilen längst upp i meddelanderutan.
 2. Välj Visa mappar.

  Du ser alla registrerade e-postkonton och undermapparna i.
 3. Välj en visa.

  För att återgå till den allmänna displayen, tryck på nedåtpilen igen och välj Alla meddelanden.

Hur man flyttar post till en mapp på Playbook

Du kan flytta ett meddelande från dess nuvarande mapp till en annan som redan finns på kontot genom att klicka på ikonen postmapp längst ned på skärmen; det sitter precis till vänster om den röda flaggan ikonen.