Vad är en Hair Inslag?

October 25

Ett hårträns är en förlängning av håret som syftar till att göra en hår att se tjockare eller längre. Denna typ av hår pjäs är särskilt populärt bland tonåringar och unga vuxna, även om de är tillgängliga för de flesta åldrar. Båda syntetiska löshår samt mänskliga löshår används för att göra hårwefts.

En annan term som ofta används i stället för hårträns är hår gardin. Detta beror på den ridåliknande utseende på väften självt. Till skillnad från många andra typer av hårförlängningar, hårwefts är oftast långa sektioner av hår som limmas till hårbotten eller fästa på annat sätt. Även om många hårwefts är raka, de är också tillgängliga i vågigt och lockigt texturer.

Väft är vanligtvis tillgängliga i de flesta längder önskas. Om gjorda av människohår, kan en hårträns skäras, rätat ut, färgat, böjt, eller behandlas på annat sätt som äkta hår. Vissa syntetiska väft kan behandlas på samma sätt, även om andra kan gå sönder eller ge andra än de avsedda, såsom missfärgning resultat.

Många tillämpar hårförlängningar för långvarig användning. Även en hårträns kan användas flera gånger för långvarig användning, kan det också fästas som en tillfällig tillämpning. Vissa människor använder hårwefts som sådan för party dräkter, teaterföreställningar och andra kortsiktiga behov. De flesta hårwefts täcker ett begränsat område i hårbotten, därav många människor väljer att köpa 05:56 väft för att skapa ett enhetligt utseende.

De flesta kunder som använder en hårträns för långsiktiga behov föredrar mycket realistiska eller mänskliga extensions. Hårwefts Högkvalitativa gjorda av äkta människohår kallas remy hår. Remy hår behåller sin ytterhudsskiktet från dess ursprungliga värden, vilket gör det verkar mer naturligt än syntetiska eller skadat hår. Baser för hårwefts är förseglade med en beläggning, såsom polyuretan.

Det finns flera olika metoder som används för att fästa en hårträns till en persons hår. En av de vanligaste metoderna är att applicera ett speciellt lim till håret. Denna metod kan orsaka en hälsorisk, men eftersom många hår lim innehåller formaldehyd och andra potentiellt farliga kemikalier.

Dubbelhäftande tejp lim designad just för hårwefts finns också. Detta lim kan normalt pågå i upp till två veckor. Handgjorda hårwefts kan kräva en hud väft ansökan. Detta görs genom en hud väft sealer verktyg, som har ett liknande utseende för en plattång. Hår väft borttagning produkter finns också.

  • Hårwefts ofta bärs av aktörer för scenproduktioner.
  • Löshår kommer i lockigt eller rakt strängar.