Vilka är de bästa tipsen för Ultramarathon Training?

October 27

Ultramarathon utbildning är viktigt för människor som vill köra långlopp, som kallas ultramaraton. Normalt kan ett ultramaraton anses en körning av alla avstånd längre än ett maratonlopp, eller längre än 26,2 miles (42.16 km). Välbalanserad kost och en gedigen utbildningsplan är både viktigt att ultramaraton utbildning. Dessutom vistas anpassade till oneâ € s kropp och träning med lämpligt växel är också viktiga delar av ultramaraton träning.

Utan god näring, kommer de flesta löpare inte att kunna slutföra långdistanskörningar i samband med ultramaraton. En runnerâ € s kost bör bestå av en mängd olika fullkorn, såsom brunt ris, quinoa och bulgur. Löpare bör också äta mycket frukt och grönsaker. Många långväga löpare försöker att komponera 60 procent av deras kost av kolhydrater, 20 procent fett, och 20 procent protein. De kan också försöka begränsa sitt intag av salt, socker och alkohol.

Generellt är en bra ultramaraton utbildningsplan nyckeln till att fylla en långdistanstävling. Dessa utbildningsplaner kan hittas via race webbplatser, rinnande klubbar, tidningar, böcker och internetkällor. Vanligtvis kommer en person utbildning för ett ultramaraton köra en lång sikt, mer än fyra timmar lång, varje vecka samt flera kortare körningar. Som utbildningen fortskrider kommer avståndet på lång sikt och de kortare körningar ökar.

Andra ultramaraton träningstips inkluderar körs på kullar och köra med en vän. Kullarna är användbara för att öka ett runnerâ € s styrka, medan en vän kan ge moraliskt stöd eller uppmuntran under långa körningar. Ibland kan en löpare behöver analysera sin gång, för att se till att hon inte hasa fötterna när hon springer. Genom att fullända oneâ € s gång, kan skada undvikas.

Lyssna på oneâ € s kropp är en av de bästa tips för ultramaraton träning. Om en kroppsdel ​​börjar värka, är det bäst att försöka lista ut varför det värker och rätta till problemet. Ibland kan det jobbigt korrigeras genom växling. Andra gånger kan det kräva en sjukgymnast eller en läkare för att avhjälpa värker.

Ultramarathon löpare måste också uppmärksamma tecken på höjdsjuka, som huvudvärk, trötthet, illamående och minskad aptit, särskilt i hög höjd körningar. Genom acclimating på höjd långsamt och vistas hydratiserade, kan höjdsjuka undvikas. Om en löpare gör ansiktshöjdsjuka, kan den kräva vila eller medicinska ingrepp.

Många gånger kan de sjukdomar som är förknippade med ultramaraton utbildning undvikas genom användning av rätt redskap. I de flesta fall, ultramarathon löpare behöver strålkastare, hydrering förpackningar och livsmedel. De kan också behöva en förändring av kläder, extra skor, och smörjmedel för att förhindra skav. Genom att analysera rutten, kommer vissa löpare att kunna berätta vilken växel som är mest avgörande för deras utbildning. Till exempel kan en väg som klättrar upp i bergen kräver att löparen ta med en jacka och leggings.

  • Inomhus löpband kan användas för att träna när någon inte kan springa utomhus.
  • Innan utbildning för en ultramarathon, måste en löpare först bedöma deras nuvarande fysiska tillstånd.
  • Hydra är en viktig del av Hälsofrågor medan utbildning.
  • Köra uppför kan bidra till att öka hastigheten och styrka.
  • Långdistanslöpare uppmärksamma deras hjärtfrekvens medan de utövar.