Hur väljer jag det bästa Spänst for Speed?

October 4

Välja övningar som utnyttjar Spänst för hastighet kommer att förbättra "explosivitet" eller muskeln förmåga att röra sig snabbt och kraftfullt. Använda Spänst att öka hastigheten är mycket effektiv, men kan också vara mycket riskabelt om inte gjort på rätt sätt. Övningarna är hög intensitet och kräver snabba, hårda rörelser. Innan du försöker Spänst för hastighet, är det en bra idé att konsultera en professionell tränare för att hjälpa till att utveckla en säker och effektiv plan för att bygga hastighet säkert. De flesta av de Spänst för hastighets övningar kommer att innebära hoppning och sidled, så det är också en bra idé att ha en spotter närheten.

Den vanligaste övning som använder Spänst för hastighet är rutan hoppa. Detta innebär att stå framför en stabil låda eller plattform som är ett säkert avstånd högre än golvet. Du kommer att stå med fötterna om höftbredd, sedan hoppa framåt på lådan. Håll positionen momentant, sedan hoppa tillbaka ner. Övningen är enkel nog, men utan att landa ordentligt, kan du skada dina leder, särskilt dina knän. Var noga med att landa mjukt och böjer på knäna för att absorbera stötar. En variant av denna övning kan göras med fler än en ruta. Den andra lådan bör vara högre från marken än den första. Efter att hoppa fram till och på den första lådan, hoppa ner från den andra sidan och på den andra rutan.

Kangaroo humle bidra till att utveckla explosivitet och snabbhet samt. Börja med att stå rakt upp med fötterna höftlång isär. Sedan böjer på knäna, och se till att hålla ryggen rak. Hoppa framåt i ett högt hoppande rörelse. På höjden av den hop, sparka fötterna uppåt mot skinkorna i en snabb rörelse. Sedan förbereder att landa och absorbera stötar genom att böja på knäna. Upprepa denna övning flera gånger för en hög intensitet träning.

En enda ben hop åt sidan kan bygga hastighet i benen snabbt. Denna övning kräver balans och koordination, och folk nytt till övningen bör ha en spotter närheten. Börja med att stå rakt upp med fötterna om höftbredd. Hoppa framåt och åt sidan och landa på benet i den riktning som du hoppade - till exempel om du hoppade rätt, landa på höger ben. Absorbera stötar genom att böja något i knäet. Håll positionen för ett ögonblick, sedan hoppa framåt och i motsatt riktning, landar på det andra benet. Upprepa denna övning i flera repetitioner, vila sedan.

  • Spänst kan bidra till att förbättra explosivitet behövs för övningar såsom tävlar.
  • Spänst förbättrar kroppens förmåga att röra sig snabbt och kraftfullt.
  • Spänst övningar för att öka hastigheten kan vara riskabelt om inte utnyttjas på rätt sätt.