Hur väljer jag det bästa Cube Vase?

September 8

Välja den bästa kuben vasen för ditt hem huvudsak innebär med tanke på storleken, eftersom det kan variera från små för att hålla en flytande blomster till stort nog för ett dussin rosor. Tydliga glas kub vaser de mest populära och den mest mångsidiga. Solid färg ogenomskinliga versioner är lite svårare att hitta, men är ett bra val när du inte vill blomma skum eller stjälkar visa i blommönster. Om du är ute efter en mer ovanlig kub vas, det finns enstaka stamceller och foto sorter samt färgade genomskinliga sorter.

Transparent färgad kub vaser tenderar att se både dramatisk och elegant. Färgerna varierar från sofistikerad svart till ljust blå till rosa rosa. Denna typ av kub vas kan vara det bästa valet när du vill göra en djärv färg uttalande. En stor fördel med färgade vaser är att du inte behöver ett blomsterarrangemang i dem för att skapa en dekorativ accent till ett rum. Lägga blommor kommer att öka effekten, så se till att välja ett färgat glas kub som samordnar väl med färgerna och stilen av arrangemang du kommer troligen använda.

En levande koboltblå kub vas med orange tiger liljor kan vara fantastisk, medan samma behållare parat med ljusrosa rosor kan se konkurrenskraftiga snarare än ett komplement. I så fall kan plocka en ros-färgad kub skapa en sammanhållen, romantisk uttalande. Eftersom rosor är runda och kub vaser är fyrkantig, med behållaren samt blommor i samma färg kan fortfarande vara intressant. Om du vill använda grönska i ditt arrangemang, kan en transparent svart kub vas verkligen göra dessa skärmar sticker ut.

Foto kub vaser är typiskt klart glas med slitsar på toppen av varje sida för att lägga till ett fotografi. Detta kan vara ett idealiskt val för litet utrymme utsmyckning som pjäsen tjänar det dubbla syftet att en vas och en tavelram. Ett foto kub vas kan också göra en stor baby eller bröllopsgåva. Enstaka stamceller slags kub vaser är oftast gjorda av klarglas. De har en övre del som har ett centrumhål för att placera en enda stam av grönska och blommor. Tre av dessa vaser, som kan vara små till medelstora i storlek, kan se snygg när uppradade längs mitten av en matsal eller soffbord.

Ogenomskinlig kub formade vaser är ofta svårare att hitta. De är oftast keramik och i neutrala färger som vitt, även pastellfärger kan också vara tillgängliga. Den främsta fördelen med att välja en ogenomskinlig neutral eller pastell kub vas är att placera en betoning på topparna av blommorna i stället bland stjälkarna eller florist skum. Klarglas kub vaser är mer mångsidiga men, eftersom de kan användas för att visa små stenar eller stenar, kulor eller andra dekorativa fyllmedel, med grönska och / eller blommor fortfarande visas på toppen av behållaren. Att välja flera olika storlekar av tydliga kub formade vaser kan vidga dina blomsterarrangemang alternativ för olika rum i ditt hem.

  • Tydliga kub vaser visas ofta dekorativa fyllmedel som kulor.