Hur väljer jag det bästa Bomull Gardiner?

February 5

När du väljer den bästa bomullsgardiner för ditt hem, tänk på det övergripande utseendet du vill skapa. Bomull tenderar att vara mer informellt av en gardin tyg, men beroende på färg och design, kan det ändå ha en naturligt elegant utseende. Gjort i checkar eller gingham utskrifter, har looken av bomullsgardiner mer av ett land eller rustik smak. Förutom att med tanke på hur gardinerna ska passa in i ditt hem inredning, välj en preshrunk stil som bäst passar varje enskild fönstret.

Som bomull är en naturlig tyg, är den känslig för krympning efter tvätt. Eventuella bomull gardiner du väljer bör förkrympt, eller hur de passar ditt fönster kan ändras. Etiketten på färdigköpta bomullsgardiner får ange att de är "shrink-resistent." Om du köper bomullsmaterial för att göra dina egna gardiner, tvätta tyget innan du ens lägga ut mönstret på den.

För ett köksfönster med mycket ljus och en trevlig utsikt, anser bomull café stil gardiner. En gardinstång eller järnväg placeras längs den övre delen av fönstret för att hålla en topper eller kappa. En ytterligare skena hängs lite under mitten av fönstret så ett par av gardin paneler kan hänga stängt eller hållas öppna med slips ryggar. Den mellersta delen av fönstret är öppen, så cafe gardiner är ett bra val om du bara behöver halv integritet i köket. Om ditt kök är modernt eller modern stil, café gardiner är vanligtvis inte det bästa valet, eftersom de kan verka alltför detaljerade för sådana rena fodrade inredningen ser.

Sleek roll-up persienner eller Roman nyanser kan vara det bästa bomullsgardiner för moderna hem inredning. En tjockare bomullstyg, eller en med ett foder, kan göra en snygg, snyggt roll-up gardin för alla rum. Denna typ av bomull gardin stil skulle vara perfekt för vardagsrummet burspråk, eftersom det kan accent arkitektoniska detaljer genom att utestänga utrymmet mellan varje fönster samt ramen och tröskel.

För att göra en vanlig, rektangulärt fönster verkar naturligt glamorösa, överväga att välja ett par långa, bomull muslin gardiner som förenar på golvet. Med en vit eller benvit par luftiga, löst vävd muslin gardiner, får fönsterutrymmet ser större och ljusare. En annan romantisk stil av bomullsgardiner är ballongen skuggan. Även tyg ballong nyanser rulla upp som en romersk blinda, de är svullna och samlas med en rundad utseende snarare än att rätlinjig.

  • När du väljer den bästa bomullsgardiner för ditt hem, tänk på det övergripande utseendet du vill skapa.
  • Vita bomullsgardiner kan lägga en snygg, elegant utseende till ett rum.