Vad är Bubble utskick?

January 23

Bubble utskick är vadderade kuvert som används för utskick bryt eller något ömtåliga föremål som behöver lite extra skydd. De kan också kallas vadderade utskick. De ser ut som en traditionell gul eller manila kuvert på utsidan, men är fodrade med bubbelplast på insidan för extra skydd. Bubble utskick är en nödvändighet om du gör en hel del utskick och sjöfart.

Bubble mailers kommer i olika storlekar för att passa olika storlekar av artiklar. De är mindre och lättare än att använda en låda eller annan förpackning för att posta ett objekt, så de är i allmänhet billigare att maila. De kan köpas i bulk till de flesta postkontor, kontor leverans butiker, fraktcentra eller online. De har ofta en peel-off klibbiga remsor högst upp för att göra det lättare att försegla kuvertet utan att använda tejp. Detta då gör det också lättare att se om kuvertet har manipulerats.

För utskick medier som CD och DVD, bubbla utskick är ett bra alternativ. De CD och DVD passar lätt i kuvertet där de är skyddade av omild behandling och eventuella skador bättre än om de var i ett icke-vadderat kuvert. Du kan också maila bilder i en bubbla mailer att hindra dem från att böjas. Du kan maila många poster i en bubbla mailer, utom i undantagsfall ömtåliga föremål som ska packas mycket noggrant i en låda.

Om du inte har några bubbla utskick, kan du skapa din egen genom att linda det objekt du vill skicka i bubbelplast och sätter in det i ett manila kuvert. Det kommer att hålla objektet så säker som om det var i en vadderad mailer. Om ditt objekt inte får plats i en bubbla mailer, det finns andra alternativ.

Du kan välja att posta dina objekt i en kartong, som sedan kan återanvändas eller återvinnas. Ett utskick röret är ett annat alternativ för att posta över stora dokument eller konstigt formade objekt. Det finns många alternativ för att posta olika stora poster; att förhindra skador på dina objekt, se till att välja rätt förpackning och packa det noggrant och ordentligt.

Om du är orolig för miljön, kanske du väljer att använda en kartong eller utskick röret som kan återvinnas. Vadderade utskick oftast inte kan återvinnas och ofta kan inte återanvändas när de har rippat öppna. Många bubbla utskick är tillverkade av återvunnet material, dock.

  • Bubble utskick används för utskick ömtåliga eller ömtåliga föremål som behöver extra skydd.
  • Bubble mailers kan användas för att skicka CD-skivor.
  • Bubble utskick kan köpas på de flesta postkontor.
  • Böcker kan skickas med hjälp av bubbel kuvert.