Hur väljer jag det bästa vitlök Supplement?

January 10

Välja den bästa vitlök tillägg är oftast en fråga om att lära sig att identifiera kvalitet, att uppmärksamma saker som utgångsdatum, och förstå de alternativ som finns. Kosttillskott kommer i många former, från oljor pressade kapslar. Den som är rätt för dig är nog det som passar bäst in i din livsstil, kostbehov och budget.

Identifiera dina mål

En av de första saker du bör göra är att identifiera varför du vill börja tillskott i första hand, eftersom detta kommer att ha en viss inverkan på vilken typ av preparat som du väljer. Lägga vitlök till din diet kan ge många fördelar, från att öka ditt immunförsvar att förbättra hälsan hos din intestinal spår genom befria det från parasiter.

Vitlök, som är känd vetenskapligt som Allium sativum, har dokumenterat antibiotiska egenskaper och användes ofta av soldater i världskrigen I och II för att förhindra många olika sjukdomar, bland annat kallbrand. Forskare har sett mycket lovande när man använder vitlök för att bekämpa tidiga stadier av cancer och som en förebyggande åtgärd mot hjärtsjukdomar. Vitlök förhindrar också plack från att bygga på väggarna i artärerna, ett tillstånd som kan hindra blodflödet och kan leda till allvarliga hjärtproblem. Antioxidant-rika vitlök förstör bokstav de fria radikaler som orsakar skada på cellmembran och bidrar till åldrandet. De specifika mål som du vill uppnå kan forma styrka och typ av tillägg du väljer.

Förstå de olika sorterna

Många olika kulturer runt om i världen har övervägt vitlök för att vara ett värdefullt näringstillskott, och många har använt det här sättet i tusentals år. Även denna popularitet leder trovärdighet till dess användning som ett komplement, även innebär det oftast att det finns en hel del alternativ där ute, åtminstone på de flesta marknader. Kosttillskott kan oftast komma i en kapsel, tablett eller flytande form. Kliniska studier har visat att tillskott gjorda av åldern vitlök är bäst för de flesta. Jäsningsprocessen medför en ökning av svavelföreningar, som är mycket effektiva vid behandling av hjärtsjukdomar och andra relaterade kardiovaskulära sjukdomar. De är också några av de mest lätt absorberas, vilket betyder att de är ett bra alternativ för människor som bara söker en mer generell hälsa uppsving, också.

Den minst effektiva versionen är oftast vitlöksolja, ibland marknadsförs som "flytande vitlök." Under tillverkarens destilleringsprocessen, allicin - en mycket viktig del av vitlök - försämras, lämnar vitlöksolja mindre potent än de andra formerna. I allmänhet är det bäst att leta efter ett tillägg som innehåller minst 180 milligram allicin. Vissa oljor bära denna koncentration, men det är relativt sällsynt.

Betydelsen av kvalitet

En annan mycket viktig sak att tänka på när man väljer en vitlökstillskott är kvalitet. Se till att du väljer den högsta kvalitet - inte nödvändigtvis den högsta från - vitlök du har råd, eftersom bättre gjorda produkter är ofta lättare absorberas och mer potent. Det kan vara svårt att verkligen bedöma kvaliteten utifrån förpackning och presentation, men det finns ett par saker du kan leta efter. Ser att vara säker på att de kompletterar du funderar ha en enterobeläggning, till exempel, som ser till att de kompletterar inte bryts ner förrän de når tunntarmen. Kosttillskott med denna beläggning är mindre benägna att störa din mage, och är ofta starkare. Koncentration, tillsatser och andra ingredienser eller "fillers" finns också saker att se upp med.

Utgångs Oro

Oavsett om du väljer tablett, olja eller en åldrad vitlök komplettera, se till att kolla utgångsdatum. Om tillägget är nära eller har passerat sitt utgångsdatum, som någonstans framträdande ska skrivas på etiketten, kan produktens kvalitet äventyras. Det är också oftast en bra idé att hålla i minnet att vitlök är en potent medicin, och i vissa doser kan det vara jämförbart med receptbelagda läkemedel. Kontrollera med en läkare för att se till att lägga dessa tillskott till en dagligen kommer inte att vara skadligt för dig eller interagera med alla receptbelagda mediciner du också tar.

Tänkande om Smell

Fördelarna med att konsumera rå vitlök kan vara många, men eftersom de flesta människor som har provat det vet, dessa fördelar kommer ofta med en stickande lukt på dina andetag. Vid förtäring, går vitlök genom blodomloppet, som flyter genom varje organ och ibland kommer genom porerna under svett. Du kan dock använda luktfria vitlökstillskott för att undvika detta problem. De flesta "luktfria" kosttillskott har samma grundläggande sammansättning, men en del av lukten har avlägsnats genom en kemisk process.

  • En vitlökstillskott utgångsdatum bör någonstans tydligt på etiketten.
  • Konsumerar vitlök regelbundet kan orsaka uppsvälldhet och ökad gasbildning.
  • Företag som gör och marknads vitlök och andra näringstillskott inte kräver förhandsgodkännande från den amerikanska Food and Drug Administration (FDA).
  • Vitlök.
  • Vitlök komplettera piller.