Vad är en Pillbox?

January 9

En pillbox är ett läkemedel hållare för tabletter eller kapslar. Tabletten eller kapseln piller kan vara receptbelagda mediciner eller vitaminer. De flesta bunkrar är rektangulära till formen och är tillverkad av plast. Dessa behållare erbjuder ett billigt sätt för människor att organisera och komma ihåg att ta sina piller.

Den minsta typ av plast pillbox har bara ett fack och är gjord för att hålla en dag är värt, eller en dos av medicin eller vitaminer. Den typ av rektangulär låda med sju fack är populär; den har en sektion eller fack för varje dag i veckan. Varje veckodag namn eller första bokstaven är tryckt på facket lock. När den sista dagen i veckan är nådd, och alla tabletter eller kapslar har vidtagits, är pillbox redo att fyllas för de kommande sju dagarna.

En sju dygn, rektangulära plast typ av hållare för piller kan vara en del av ett större system. Vissa medicin containersystem har en platt, plastkortet med flikar som tillåter separata bunkrar som ska bort och ersättas. För att vara exakt, kunde åtta vecko bunkrar passar på brädet. Om den person som tar medicinen skulle resa hemifrån för mindre än en vecka, kan han eller hon loss en pillbox från styrelsen varje vecka. Medicin piller container ombord system som håller ett par månader av tabletter eller piller möjliggöra mindre frekvent påfyllning än den dygns- eller vecko typer.

Plast bunkrar finns i många olika färger, såsom klar, blå, gul, rosa och grönt. Den främsta anledningen till att använda olika färger av pillbox i ett hushåll bör inte vara för estetik eller utseende, utan snarare för att enkelt identifiera varje makes eller familje medlemmens mediciner. Färgade behållare av piller kan se särskilt tilltalande för barn, så det är oerhört viktigt att bunkrar lagras utom räckhåll i en säker skåp eller annat område som inte kan nås. Öppning och stängning avsnittet pill box fack är gjorda för att vara lätt att öppna; detta gör dem ännu mer av en fara för barn. Medan piller flaskor är oftast utformade för att ha barn-lock toppar som måste pressas och vänt på ett visst sätt, bunkrar är enkla att öppna.

Förutom den vanliga plastversionen, det finns snyggare Pillbox modeller som har larm. Larmen är tänkta att sättas för tider som patienter är att ta de mediciner som lagrats i pillbox. Vissa larm bunkrar har även en vibrerande funktion för att ytterligare påminna patienten att ta sina tabletter eller kapslar mediciner i tid.

  • Ett piller box rymmer och organiserar mediciner.
  • Ett piller box kan fungera som en enkel, prisvärd piller påminnelse.