Vad är vegetarian Digestive Enzymer?

November 27

Vegetariska matsmältningsenzymer är kosttillskott som stöd i matsmältningen av proteiner, fetter och kolhydrater. De finns i kapslar och pulverform, och vanligen tas i början av en måltid till stöd i matsmältningen. Dessa tillägg innehåller endast naturliga extrakt som inte innehåller några animaliska derivat, och är säkra att användas som vegan tillskott. De olika typerna av enzymer som används i vegetariska matsmältningsenzymer inkluderar lipas, proteas och amylas.

Många vegetariska matsmältningsenzymer innehåller naturliga extrakt från frukt och grönsaker som hjälper stöd i nedbrytningen av makronäringsämnen. Dessa makronäringsämnen inkluderar protein, fett och kolhydrater. Som kroppen åldras, minskar förmågan hos kroppen att producera matsmältningsenzymer. Använda vegetariska kosttillskott som innehåller dessa enzymer kraftigt bidrar till att öka matsmältnings komfort efter en måltid.

Lipas är en naturligt förekommande mag enzym som hjälper till i att bryta ner och smälta fetter. Proteas, annan matsmältningsenzym, kan extraheras från växter i form av bromelain. Protein och fett är svårare att smälta än kolhydrater, så matsmältningsenzymer är viktiga för nedbrytningen av dessa makromolekyler. Kosttillskott som innehåller detta enzym bör tas före en måltid som innehåller stora mängder protein, såsom magert kött.

Amylas är ett annat matsmältningsenzym som finns i kroppen och i vegetariska matsmältningsenzymer som stöd i matsmältningen av kolhydrater. När kolhydrater inte är fullt bryts ned, kan uppblåsthet och matsmältnings nöd vara närvarande. Eftersom kolhydrater bryts ner till glukos för att stödja cellulära energi, kan en brist på amylas presentera låg energi hos individer som saknar denna matsmältningsenzym. Använda matsmältningsenzymer kan vara till nytta för människor som upplever trötthet eller låg energi efter måltid.

För att ordentligt absorbera och assimilera näringsämnen i kroppen, måste matsmältningsenzymer vara närvarande för att hjälpa till att bryta ner stora makromolekyler förekommer i livsmedel. Digestive enzym kompletterar stödet i denna process för att förhindra näringsbrist. På grund av att kroppen inte kan producera matsmältningsenzymer över tiden, vegetariska matsmältningsenzymer är lämpliga för någon diet. Brist på matsmältningsenzymer kan ge låga energitillstånd, vilket gör matsmältnings kompletterar en prioritet för personer med matsmältningsproblem och trötthet.

Komplettering av matsmältningsenzymer är oerhört viktigt för varje enskild person som kämpar med mag-frågor. Enzymer finns i kapselform på någon hälsokostaffär. En läkare kan också ha möjlighet att rekommendera en högkvalitativ vegetarisk matsmältningsenzym för att ansöka till kosten. Pulveriserade matsmältningsenzymer finns också att lösas upp med vatten. Dessa tillägg måste tas på fastande mage innan varje måltid som innehåller kolhydrater, fetter eller proteiner.

  • Enzymerna i bananer kan hjälpa till med matsmältningen.
  • Proteasenzymer är ansvariga för att bryta ner proteiner som finns i kött och mejeriprodukter.
  • Matsmältningsenzymer kan vara till nytta för dem som upplever trötthet eller låg energi efter måltider.
  • Matsmältningssystemet är ansvarig för behandlingen mat med hjälp av enzymer.
  • Vegetariska matsmältningsenzym tillskott är ibland tillgängliga på naturliga livsmedel butiker.