Hur väljer jag det bästa Lace Up Ankle Brace?

August 13

För att välja den bästa snörning fotled brace, det finns en mängd av vissa försiktighetsåtgärder för att hålla i minnet. Först, se till att överväga hur stag ska användas innan ett köp. Dessutom hitta ett stag som är avsedd för just din skada och som passar dig bra är viktigt för bästa resultat.

En av de viktigaste första stegen när man väljer den bästa snörning fotledsstödet är att bestämma hur exakt stag kommer att användas. Om du planerar att använda ortosen under genomförandet av atletiska spel eller fritidsaktiviteter som jogging eller tennis, behöver du en snörning fotledsstöd som ger en betydande mängd stöd till ankeln i fråga. Däremot kommer om individen använder vriststödet endast behöver det för stöd när hon gick och utföra dagliga aktiviteter, kommer staget inte behöver ge så hög på ett visst stöd. Var noga med att utvärdera din livsstil noggrant för att fastställa vilken aktivitetsnivå när du väljer snörning fotledsstöd.

En annan viktig fråga att tänka på när du väljer en snörning fotledsstödet är att hitta en produkt som stödjer din fotled i rätt område. Även om det finns fotleds hängslen som kan fungera som en one-size-fits-all stag, kommer de mest effektiva hängslen utformas för att öka stödet på antingen insidan eller utsidan ankeln. Det råder ingen tvekan om att snöra upp ankel hängslen som ger den högsta graden av stöd till den yttre ankeln kommer att bli mycket lättare att hitta, men med lite arbete kan du också hitta dem som stöder inre fotknölen.

Nästa, se till att snörning fotledsstödet ligger an mot benet. Som diskuterats ovan, snör åt upp ankel hängslen är ofta utformade med en "one-size-fits-all" tänkesätt. Medan dessa hängslen kan fungera bra för vissa människor, kan andra har vrister och vader som är för tunt för stag till adekvat stöd. Om detta låter som du, anser samråd med en sjukgymnast eller atletisk tränare för att hitta en spets-up fotled brace som passar dig bra.

Slutligen, se till att snörning fotledsstödet är i din prisklass. Dessa hängslen är vanligtvis inte särskilt dyrt, och de flesta människor ska kunna lämna dem utan svårighet. Om priset på en ny snörning fotledsstödet är för mycket för dig, överväga att titta på sparsamhet butik eller andra liknande butiker. Vanligtvis kommer dessa organisationer har en mängd olika typer av idrottsutrustning hängslen till salu till ett lågt pris.