Vad är några hjärtans gåvor jag kan göra?

June 25

Det är roligt att överraska nära och kära med alla hjärtans gåvor du göra själv. Kom ihåg att du inte behöver skapa något arbetade, men sätter tankar och kärlek bakom dina handgjorda gåvor eftersom det är vad Alla hjärtans dag är tänkt att handla om. Du kan göra små, söta gåvor med en Alla hjärtans tema att följa en färdigköpta chokladask eller din egen bakning. Hjärta decoupage objekt, tavelramar, kuddar, nyckelringar, märken bok, minnessaken boxas, smycken och stickade grytlappar är bara några av de många saker du kan göra för Alla hjärtans gåvor utan att spendera mycket tid eller pengar.

Stickade grytlappar kan göras snabbt och enkelt med garn skrot som du dubbla när du stickar. Du måste bara lägga till lite rött eller annan hjärtans färg för att skapa en hjärtform i mitten. Två tickade hjärt grytlappar och ett parti av hembakade kakor kan definitivt säga "jag älskar dig" på Alla hjärtans dag. Alternativt kan du korsar sy en liten hjärta bild med orden "jag älskar dig" eller något som du vill och presentera den i en liten ram och knyta den med band eller raffia till en glasburk full med hemlagad bakning.

Du kan också göra en snabb pärlstav halsband med en hjärtformad pendel och stoppa den i en kuvert med en Alla hjärtans-kort. Minnessaken boxas i oavslutade trä kan hittas på många hantverk butiker och göra stora hjärtans gåvor eftersom du kan personifiera dem. Till exempel kan du måla lådan och sedan stencil på mottagarens ursprungliga i ett slumpmässigt mönster över rutan och måla små hjärtan däremellan. Ett barns presentförpackning kan göras i ljusa färger, medan en mans kan göras med hjälp av tre olika träton finish från ljust till mörkt.

Tiny presenter som bokmärken och nyckelringar kan även förses med initialer. Needle eller korsstygn kan användas för bok märken och en trä hjärta utskuren att du målar kan göras till en nyckelring att tuck in med din hjärtans kort. Du kan hot-lim trä hjärta utskärningar till tavelramar när du målar dem eller bara göra en hjärtformad kasta kudde som en alla hjärtans present.

Hjärta-decoupage poster såsom lådor, brickor och tavelramar gör också trevligt hjärtans gåvor. Välj ett tema och färgschema för att hålla dina pjäser från att titta alltför klibbig. Du kan använda pastellfärger och viktorianska motiv eller bara hjärtan och blommor i olika nyanser av rött. Decoupage projekt är perfekt för dem som älskar att klippa och limma!

  • Baka en kaka är en stor gåva för din valentin.
  • Hemlagad cookies.
  • Hjärtformade bakverk är en enkel Alla hjärtans dag present.
  • En blomma bukett skära från trädgården kan ofta innebära mer än färdigköpta blommor.
  • Hemlagad blåbär bröd är en välsmakande och omtänksam Alla hjärtans dag present.
  • En korsstygn hjärta på ett bokmärke är en lätt handgjord hjärtans present.
  • Anpassa en bildram kan göra för en underbar alla hjärtans dag present.
  • Hjärta decoupage objekt kan ges som Alla hjärtans dag gåvor.