Vilka är de olika typerna av Kickboxning Equipment?

November 3

Kickboxning är en populär boxning sport som ofta används för att ge en bra träning eller som självförsvar utbildning. Det skapades i Japan av Osamu Noguchi och Tatsuo Yamada som en del av en form av kampsport. Istället för att bara använda händerna som i traditionell boxning, använder en person sina händer och fötter för att få full nytta av kickboxning. Detta är en full kontakt sport, så det är mycket viktigt att ha rätt utrustning för säkerheten. Några av de olika typerna av kickboxning utrustning är mun vakter, boxhandskar och benskydd.

Mun vakter är en av de viktigaste typerna av kickboxning utrustning som behövs. Mun vakter behövs för att skydda kickboxerâ € s tänder och käke från skada under kamp eller sparring. Det finns tre typer av mun vakter: koka och bita mun vakter, stock mun vakter och anpassade mun vakter. Kostnaden för dessa vakter kan variera från $ 15 $ och uppåt. Det rekommenderas att professionella kickboxers investerar i egna mun vakter, som är specialtillverkade för deras tänder med en tandläkare.

Boxhandskar är en annan av de typer av kickboxning utrustning. De används för att skydda kickboxerâ € s händer skadas under träning eller ett slagsmål. Dessa handskar kan köpas i olika vikter. Om en handske har en högre vikt, betyder det normalt att det har mer stoppning i handsken. Vanligtvis under ett slagsmål, använder en professionell Kickboxer boxhandskar som väger 8 oz (227 g) eller 10 oz (283 gram).

Benskydd är också en viktig del av ett kickboxerâ € s utrustning. Denna kickboxning utrustning är att skydda benen under utbildning eller ett slagsmål. Dessa kuddar finns i olika typer såsom bomull skumfyllda eller konstläder. Den konstläder typ av benskydd ger ofta mer skydd och är tyngre än bomull skumfyllda benskydd. De flesta kickboxers tycks föredra benskydd som inte är alltför skrymmande och är lättare.

Att ha rätt kickboxning utrustningen kommer att starta en början fighter på rätt spår för att bli en stor kämpe. Andra rekommenderade kickboxning utrustning inkluderar huvudskydd, boxning kläder och boxning skor. Kostnaden för dessa poster kan variera men kommer att tillåta fighter som ska skyddas vid alla tidpunkter under ett slagsmål. Säkerhet är en av de viktigaste aspekterna för dem som deltar i kickboxning.

  • Mun vakter och skyddshandskar användas i kickboxning, särskilt under sparring.
  • Mun vakter är en av de viktigaste typerna av kickboxning utrustning.
  • Boxningshandskar används för att skydda kickboxerâ € s händer skadas under ett slagsmål.