Hur väljer jag det bästa ersättningen takfläkt Blades?

February 22

Det sätt du € ll shop för och välj ersättnings tak fläktblad beror på varför du behöver ersättningsblad. Om du vill helt enkelt byta ut skadade knivar, kan det vara lättast för dig att handla direkt från den ursprungliga tillverkaren eller genom en butik som säljer denna Manufacturera € s blad. Många butiker som specialiserat sig på hem förbättring och renovering säljer generiska fläktblad i vanliga färger, storlekar och stilar. Dessa typer av ersättnings tak fläktblad kan vara ett alternativ om du € re inte kan hitta din ursprungliga blad. Självklart, om du vill ersätta alla fläktbladen för att skapa ett nytt utseende, är allt du behöver veta kniv vikt och storlek dimensioner, färg och stil som du vill ha.

Om du vill ha ersättningstaket fläktblad eftersom en eller två av dina nuvarande blad är skadade, är det enklaste sättet att hitta dem via tillverkaren. Detta kan betyda att beställa fläktbladen direkt från tillverkaren via Manufacturera € s hemsida, katalog, eller telefonordersystem. Det kan också innebära att köpa dem på en butik som tillverkaren gör affärer.

Om du € re inte kunna hitta bladet på hemsidan eller i en butik eller katalog, kan du behöva ge tillverkaren eller butiken anställd med identifierande information såsom bladstilnummer och mätningarna blad. Vanligtvis är denna information på förpackningen eller monterings- och installationsanvisningar. Om du inte längre har dessa poster, kan du hitta den information någonstans på en av takfläkt delarna.

Observera att många byggvaruhus säljer generiska utbytes tak fläktblad. Dessa fläktblad kommit i en mängd olika vanliga stilar, storlekar och färger. Om du canâ € t hitta en matchande ersättare blad, har ingen identifierande information om bladet, eller bladstil har upphört, kan du överväga att surfa generiska blad. Glöm inte att ange dimensioner originalbladen så att du kan köpa rätt storlek. Du kan också ta en av de ursprungliga bladen med dig för att se till att de generiska bladen kommer att matcha.

Du kan också köpa ersättningstaket fläktblad för att ändra hela utseendet på din fan. Normalt är detta ett prisvärt alternativ för människor som bara har renoverats och vill att deras takfläktar att matcha men donâ € t vill köpa en helt ny fläkt. Innan du börjar handla för alla nya ersättningstaket fläktblad, skriver storleks dimensionerna dina ursprungliga fläktblad. Om möjligt, Ita € SA bra idé att ta reda på hur mycket vikt den Fana € s tak enheten kan hålla. Taket Enheten är den del som fäster i taket och håller takfläkt motor och kan så småningom riva bort från taket om bladen är för tung.