Vilka är de bästa Frugal Presenttips?

July 4

För människor som lever på snäva hushållsbudgetar, är begreppet en sparsam gåva ofta mycket viktigt. Tanken är att hålla kostnaden för gåvan på ett minimum samtidigt identifiera en present som sannolikt kommer att glädja mottagaren. Det finns faktiskt flera olika sätt att närma frugal gåva att ge, inklusive utarbetande av hemlagade gåvor, Regifting något som redan ägs av givaren, eller ens utnyttjar gåvor som köps till underkurs.

Going hemlagad vägen är ofta en stor strategi att erbjuda en högkvalitativ sparsam gåva. Här, talanger av givaren spelar in, vilket gör det möjligt att skapa något som sannolikt kommer att vara av intresse för mottagaren. Någon som kockar kan finna att människor skulle njuta av en korg av hembakade kakor eller bakverk, eller till och med en gryta som levereras i en maträtt som är en del av gåvan. Artister kan skapa väggdekorationer som matchar färger och smaker av gåva mottagare. Även personer som är bra på reparationer eller göra gräsmatta arbete kan skapa en enkel kupong bok som en sparsam gåva, vilket gör att mottagaren att hävda gräsklippning tjänster eller enkla reparationer i hemmet under hela året.

En andra metod för den sparsamme gåva ansträngning är att överväga Regifting något som givaren redan äger. För att detta tillvägagångssätt för att lyckas är det viktigt att regifted objektet vara något som mottagaren har beundrat eller att han eller hon är mycket troligt att använda. Varan bör också vara i utmärkt skick. En viktig faktor är att alltid se till att posten var ursprungligen inte ges av den som skall ta emot regifted objektet; Detta kan ofta skapa något men goda känslor mellan givaren och mottagaren.

Att gå med billiga fynd på lågprisbutiker eller inköpsposter som erbjuds på djupa rabatter kan också vara ett bra sätt att gå om att få den perfekta sparsamma gåvan. Till exempel kan köpa flera olika bad och toalettartiklar från en rabatt butik och arrangera dem på ett enkelt korg skapa en billig gåva som sannolikt kommer att behaga. Ett liknande tillvägagångssätt skulle innefatta köpa ett urval av snacks med rabatt butik och erbjuda dem antingen en billig korg eller ens en enkel presentpåse. Enkla gåvor av detta slag ger mottagaren med något att njuta omedelbart utan att spendera en massa pengar.

Bor spar betyder inte nödvändigtvis att göra utan gåvor eller överge idén om gåva att ge. Istället handlar det om att använda olika strategier för att komma med lågprisflyg gåvor som är i linje med de smaker och känslor hos mottagaren. Med detta i åtanke, är det möjligt att ge en sparsam gåva som kommer att tas emot med tacksamhet, tillsammans med kärlek och lyckönskningar som normalt följer med någon gåva till en älskad.

  • Göra ett täcke behöver inte vara dyrt, och det kan vara en underbar present till en älskad.
  • En enkel gåva korg med bad artiklar är en bra present alternativ.
  • En bukett rosor kan vara en enkel idé.
  • Hemlagad, gör-det-själv-presentkort är ett alternativ för budgeten.
  • En hemmagjord limpa bröd är ett billigt men ändå tankeväckande gåva som alla kan göra.
  • Handgjorda smycken är en budget-vänlig gåva.