Hur förbereder jag mig för en drog urinprov?

September 2

Det finns flera läkemedel testmetoder, såsom blodanalys och salivanalys. Emellertid tenderar urinanalys för att vara den vanligaste typen. Denna metod är ofta billiga i jämförelse med andra metoder och det är effektivt. Om du är planerade att ta ett drogtest, såvida du inte har informerats annars är det rimligt att anta att det kommer att bli en urinanalys. Du bör förbereda sig för det genom att vara kunnig och drogfri.

Drog urinprov du behöver ta kan användas för att fatta viktiga beslut i ditt liv, till exempel om du kommer att hålla ditt jobb, få ett jobb, eller gå i fängelse. Därför måste du ta det på allvar. Om du vet att du kommer att testas, måste du sluta använda olagliga eller förbjudna droger.

Det finns olika strategier människor har utvecklat som påstås tillåter en person att fortsätta använda droger och ändå passera en drog urinprov. Många av de människor som rekommendationer för dessa metoder är clueless om hur dessa tester faktiskt fungerar. Förlitar sig på denna taktik är inte ett tecken på att du menar allvar med ditt test, och de kunde orsaka problem.

Även om du använder droger och du bestämmer dig för att stanna innan ditt test, måste du se till att du gör det tillräckligt långt i förväg. Den tid som krävs för ditt system för att rensa kan bero på ett antal faktorer, och vilken typ av narkotika som du använt är en av dem. Du behöver ta reda på hur länge de ämnen du använde kvar i kroppen. Räkna med att hitta några skillnader när forska denna information.

Om du har använt droger och är osäker på om du slutade tidigt nog för att klara drog urinprov, kan du försöka att testa dig själv. Det finns hem drogtester kit som finns för detta. Var dock medveten om att dessa inte kan vara så noggrann som den drog urinprov du planerat att äga.

Se till att du är hydratiserade omedelbart före provet. Försök att inte använda badrummet medan du är på väg eller i väntrummet. Att säga att du inte kan kissa sannolikt att förlänga processen och få dig att verka misstänkt. Tvärtom, inte dricka stora mängder vatten. Detta är en taktik som ibland används av människor som försöker slå drogurintestet, och det kan också generera misstankar.

Var beredd på det faktum att du inte kan vara ensam när du ger dina exemplar. Många människor har svårt att kissa känna andra är närvarande eller lyssnar. Men många testförfaranden kräver någon att följa dem som ger prov för att se till att de inte försöka dra några stunts.

  • Ett urinprov för ett drogtest.
  • Drogtester baserade på kroppsvätskor upptäcker droger som fortfarande kvardröj i systemet från senaste användning.