Vad betyder ett hus Sitter gör?

May 13

Ett hus sitter bor tillfälligt i en bostad som inte är hennes att avskräcka inkräktare och hålla hushållet i form medan den vanliga åkande är borta. Hon kan leva i en hyra enhet eller ett hus som ägs av den boende. Hennes jobb kan pågå några nätter upp till flera månader. I vissa fall kan hon arbeta för en byrå, även om de flesta hus sitters är oberoende entreprenörer.

Människor är ofta ovilliga att lämna sina hem utan uppsikt under längre perioder när de reser i affärer eller nöje. De oroar ofta om inbrottstjuvar eller vandaler invaderar deras hem eller förstör egendom eller landskaps utanför huset medan de är borta. Andra gräma över post eller tidningar som inte samlas i tid. Närvaron av en sitter och frånvaron av icke uppburna leveranser avskräcka typiskt prowlers.

Andra arbetsuppgifter som normalt utförs av ett hus sitter inkluderar underhåll av hemmet och gården. Hon är i allmänhet krävs för att utföra lätta hushållning att hålla huset fritt från damm och skräp. Vattning krukväxter, gräs och utomhus bladverk i allmänhet förväntas av henne. Om hon är ansvarig för fastigheten under en längre tid, kan hon vara skyldig att se till att gräset är klippa och träd och buskar trimmas och beskäras. Om en pool är i hennes vård, kan hon vara skyldig att hålla den ren.

Administrativa uppgifter som genomförs av ett hus sitter kan inkludera betala elräkningar och öppnings post som verkar behöva omedelbar uppmärksamhet. Den frånvarande bosatt kan be henne att övervaka bankkonto aktivitet för ovanliga kredit- eller betalkortstransaktioner. En förteckning över entreprenörer ofta levereras till sitter vid VVS eller elektriska reparationer behövs. Ta telefonmeddelanden och hälsning besökare är vanligtvis en del av hennes jobb.

I vissa fall kan ett hus sitter samtidigt tjäna som en hundvakt. Hon är ofta ansvarig för utfodring, vattning och skötsel av husdjur, såsom hundar, katter, fåglar, hamstrar eller små reptiler. Om en hund är i hennes vård, hon normalt krävs för att ta det utanför för motion och för att möta kroppsliga funktionsbehov.

Det finns normalt inget utbildningskrav för denna position. En barnvakt bygger vanligen hennes CV och referenslista genom att tillhandahålla tjänster för vänner och familj innan hon söker arbeta från allmänheten. Att ha ett fordon och en giltig driverâ € s licens är gemensamma krav på människor som söker tjänster av en hus sitter.

  • Hus sitters samlar vanligtvis posten för ägarens av hemmet.
  • Ett hus sitter kan krävas för att rengöra poolen.
  • Hus sitters är ofta ombedd att rengöra.
  • Hus sitters kan ta hand om fastigheter på exotiska platser som en del av sin semester.
  • Hus sitters vård ofta för husdjur också.
  • Oroande om potentiella inbrottstjuvar kunde inspirera en att hyra en hus sitter.
  • Hus sitters kan bli ombedd att betala räkningar.