Hur väljer jag det bästa Salon Vagnar?

February 27

Välja den bästa salongen vagnen beror på dina behov, inklusive stil, pris och lagring nödvändigheter. Det är också viktigt att tänka på det utrymme där du tänker använda vagnen eftersom det kommer att diktera vilken storlek du kan köpa. Det finns många olika typer av salong vagnar tillgängliga via kataloger och Internet-återförsäljare och i vissa salong leverans butiker.

För att hitta de bästa salong vagnar, först bestämma storleken på vagnen ditt utrymme kan rymma. Mät djup och bredd samt höjd, speciellt om vagnen kommer stuvas under ett salong fåfänga eller bord. Om du inte har en dedikerad salong fåfänga arbetsområdet, överväga att välja en salong vagn som är gjord för bärbarhet, inklusive hjul, låsa lådor, och en löstagbar sektion som kan tjäna en liten workcase.

Annat än storleken på utrymmet, kommer din totala lagringsbehov avgör storleken på din salong vagn. Om du erbjuder en mängd olika skönhetsbehandlingar, som hår-skärning och färg, nagelvård, och ögonfransförlängning, behöver du förmodligen en hel del utrymme. Glöm inte att du också kan behöva lagra stora verktyg, som hårtork, som tar upp en stor del av utrymmet.

Vissa salong Vagnarna är tillverkade med en viss typ av tjänst i åtanke, liksom hår färg, och erbjuder specialdesignade förvaringslösningar för den tjänsten. Det finns också salong vagnar med platta bordsskivor, som kan eller inte kan ha verktygs hål för att ge enkel tillgång till curling strykjärn, hårtork och andra objekt. Några kommer också med integrerade eluttag.

Salonger har ofta särskilda regler om vilka typer av produkter de stylister kan köpa för arbete. Om du är anställd, kolla med din handledare för eventuella riktlinjer om salong vagnar. Det kan finnas färg eller konstruktionsegenskaper som salongen ägaren kräver att salongen atmosfär är jämn.

Slutligen, besluta om din budget. Du kommer förmodligen hitta, medan shopping, att större fåfänglighet med mer lagring och ytterligare funktioner är dyrare. Tänk på din faktiska behov och försöka hitta den bästa affär. Om din budget är särskilt tätt, söka radannonser för begagnade fåfänglighet i gott skick. Tidigare använt utrustningen typiskt diskonterat från detaljhandelspriset.

När du har en klar uppfattning om dina behov och din budget, handla online eller via kataloger för ett snabbt och effektivt sätt att jämföra salong vagnar. Artikelbeskrivningar lista ofta exakta mått, antal och storlek på lådor och eventuella ytterligare funktioner eller alternativ för produkten. I vissa fall kan du även sortera dina sökresultat utifrån dina behov, vilket sparar dig både tid och ansträngning.

När du hittar en produkt som passar dina behov, ta reda på om det finns på en lokal butik. Om så är fallet, besöka butiken och inspektera salongen vagnen. Prova lådorna och flytta det om att se om det manövrerar väl. Se till dess hårdvara är väl fastsatt och lätt att använda.

Om du inte kan hitta en vagn som du gillar i en tegel och murbruk butik, se till att online eller katalog företag som du beställer vagnen från har en bra politik för återvändande. Kontrollera om utsättning avgifter, som dra av en procentsats från återbäring eller ett utbyte enda politik. Om möjligt, hitta ett företag som gör minst 30 dagar för att returnera ett objekt och som erbjuder fri frakt åt båda hållen.

  • En salong vagn borde ha utsett slots för att hålla stora verktyg som hårtork.
  • Salon vagnar med en bred yta för nagelvård leveranser rekommenderas för nagelsalonger.
  • Vissa salong Vagnarna är tillverkade med en viss typ av tjänst i åtanke, liksom hår färg, och erbjuder specialdesignade förvaringslösningar för den tjänsten.