Vad är en glas tvättmaskin?

March 5

Ett glas tvättmaskin är en maskin som används på restauranger och barer att snabbt och säkert ren glasögon för deras kunders drycker. Fungerande ungefär som en gemensam diskmaskin är glaset tvättmaskinen laddats genom att placera glasen på rack i en inverterad position. Tvål är placerad i rätt läge och dörren är stängd för att påbörja tvätt och torkning. Glas tvättmaskin avslutar uppgiften på mycket kort tid med glasögonen kräver bara en snabb frotté av i de flesta fall före användning. Användningen av en glas tvättmaskin minskar risken för tappade och trasiga glasögon samt skada att tvätta personal, vilket resulterar i lägre kostnad för etablering i de flesta fall.

En uppgift som skadar många anställda på restauranger och barer är tvätt glasögon. Glasögon bryter ofta samtidigt som tvättas och är ofta tappade orsakar nedskärningar, olyckor och merkostnad för byte. Genom att installera en glas tvättmaskin, kan många företag eliminera en stor del av sin budget genom att förhindra de medicinska kostnaderna och förlorad tid lönekostnader från tvättning relaterade skador. En annan fördel vid användning av en glas tvättmaskin ligger i hygienen faktorn hos glasvaror.

Kunderna behöver inte njuta av att hitta smutsiga glasögon på deras bord, och i brådskan av en hektisk kväll, får glasen inte få tvättas så grundligt som de borde. Ett glas tvättmaskin kan eliminera det problemet direkt. Maskinerna använder hetvatten, skära tvättid drastiskt. Även torktiden minskas med den elektroniska värmeelement, som torkar glasen, noggrant eliminera praktiskt taget alla ställen i processen. Det är vanligt att glasögonen att kräva endast en snabb torka med en handduk för att förbereda dem för service till ett väntande kund.

Även om inte lika viktigt i en restaurang inställning, gör den tysta driften av maskinerna att få släppas ut och drivas bakom baren i en liten krog utan att störa kundernas samtal. Bartendern kan tvätta glasögonen hela kvällen själv, vilket sparar på bekostnad av en dedikerad diskpersonal bibehållen ren glas för kunderna. Vissa maskiner är konstruerade för att tvätta glas i en plastbricka. Dessa maskiner låta brickor av ren glasögon tas bort från glas tvättmaskin och iväg åt sidan medan smutsiga glasögon placeras i andra fack och rengöras. Med denna inställning, är de rena glasögon roteras med smutsiga glasögon, och glas tvättmaskinen kan bibehålla ren glasögon på en aldrig sinande basis.