Hur att vara disciplinerad om din dag för handel

April 30

Dag handlare måste börja varje dag färskt och avsluta varje dag med ett oskrivet blad. Denna dagligen minskar en del av risken, och det tvingar disciplin. Du kan inte hålla dina förlorare längre än en dag, och du måste ta dina vinster i slutet av dagen innan de vinnande positioner förvandlas till förlorare.

Att disciplin är viktigt för daytraders. När du dag handel, ställs du inför en marknad som inte vet och inte bryr sig vem du är, vad du gör, eller vad dina personliga eller finansiella mål är. Det finns ingen vänligt chef som kan klippa dig lite slack, ingen vänlig medarbetare för att hjälpa dig ut, ingen stor klient släppa dig en ledtråd om att spendera planer för nästa räkenskapsår.

Om du inte har regler på plats för att styra din handel beslut, kommer du falla offer för hopp, rädsla, tvivel, och girighet - fyra ryttare handel ruin.

Så hur ska man börja? Först du utvecklar en affärsplan och en handel plan som speglar dina mål och din personlighet. Då du ställa dina arbetsdagar och timmar, och du accepterar att du kommer stänga ute varje kväll. Som du tycker om de värdepapper som du handlar och hur du kan byta dem, kommer du också vill testa din handelssystem för att se hur det kan fungera i själva handeln.

Med andra ord, du förbereda och ha en plan. Det är en grundläggande strategi för varje strävan, oavsett om du kör ett maraton, att bygga ett nytt garage, eller ta upp dagen för handel.