Vad är Time Spreads?

April 12

Tids uppslag är i huvudsak en strategi för att maximera vinsterna från köp och försäljning av värdepapper. Metoden innebär att sälja ett alternativ som är nära slutet av sin mandatperiod, samtidigt köper ett alternativ som är av samma typ som inte kommer att komma till termen förrän långt in i framtiden. Denna process gör att investeraren att fortsätta njuta av vinster från alternativen i fråga så länge investeraren väljer.

Medan tids spreadar är bra sätt att hålla göra vinster från olika alternativ, bör tids uppslag inte ses som en säker sak hela tiden. Som med alla typer av investeringsstrategi, det finns risker med att använda tids uppslag alltid. En av de viktigaste komponenterna för att titta på när man överväger att använda tiden sprider expandera en portfölj är volatiliteten av optionen. Faktum är att varje alternativ innehåller potentialen att flytta plötsligt i någon riktning.

När man överväger alternativ för tids uppslag, är det en bra idé att undvika eventuella alternativ som verkar vara benägna att en hög grad av volatilitet. Det finns en god chans att prestandan blir inkonsekvent mellan köpet av det första alternativet och den efterföljande försäljningen av denna möjlighet och utbyte med en option på liknande slag. Den typen av prestanda skulle motverka syftet med att delta i tids uppslag, och resultera i en förlust av princip vinst och eventuellt också.

Innan du använder en tids sprids strategi med alla alternativ, är det en bra idé att göra dina läxor. Se över utförandet av alternativen för åtminstone det senaste året. Ta reda på om det finns en jämn prestanda som visar åtminstone en blygsam uppgång i lönsamheten för investerare. Tids spreadar är inte utformade för att göra vem som helst en övernattning miljonär, men de är bra sätt att gjorda relativt blygsamma investeringar och säkra en vinst som i sin tur kommer att hjälpa till att bygga en stabil portfölj. För att testa vattnet med något alternativ, börjar relativt liten och sedan gradvis bygga upp så du får mer förtroende för alternativ och kan mäta konkreta resultat. Ta det lugnt och enkelt kommer att verka lite frustrerande i början, men när du blir mer bekväm med tids uppslag kan du diversifiera och har flera pågående vid varje given tidpunkt.

Vid användning av tiden sprider på ett ansvarsfullt och organiserat sätt, är det möjligt att skörda ett antal fördelar från ansträngningen. Till exempel tycker du mindre risk i händelse av att något går fel med en option oväntat. Genom att begränsa din riskfaktor på varje alternativ, kan du dra ut snabbt om det skulle behövas och minimera din förlust. För det andra, med hjälp av tid sprider flera olika alternativ ger dig chansen att göra vinst från ett antal olika källor, snarare än att förlita sig på gunst några. Senaste, kan du snabbt ändra dina alternativ när du ser trender på marknaden som är störande för dig. Detta kan leda till en hel del sinnesfrid samt förhindrar en plötslig svår ekonomisk förlust.