Hur man läser en trust och Skapa ett förtroende Plan

April 13

Efter du € ve utsetts till förvaltare av en trust, måste du förstå trusteeâ € s uppgifter och befogenheter så snart som möjligt för att skapa en plan för att administrera förtroende. Villkoren för det förtroende brukar stavas ut i en trust. Läs instrumentet noga och be grantorâ € s advokat för svaren på alla frågor du har om själva dokumentet eller din roll som förvaltare.

Läsa trust

Läst och förstått trust är det första steget i att identifiera dina uppgifter och befogenheter som förvaltare. I trust, omfattar trustâ € s överlåtaren alla befogenheter som han eller hon vill att du ska ha och kan ange några du canâ € t har.

Lagarna i den stat överlåtaren väljer att styra förtroende adress eventuella problem som du kan? € t hitta ett svar i den trust. Att stateâ € s lagar också trumf på trust om det går emot dem.

När det gäller giltigheten av ett förtroende måste överlåtaren välja en stateâ € s lagar med någon anknytning till förtroende. Överlåtaren har möjlighet att välja antingen hemvist överlåtaren, en förvaltare, förmånstagare, eller till och med placeringen av förtroende tillgångar.

För fastigheter som hölls i förtroende, lagarna i den stat där fastigheten är belägen styr den egenskapen. När du läser trust, du € ll också veta hur grantorâ € s planer för förtroendet över tiden och för folket i det som förmånstagare.

Om du vet om det förtroende innan du faktiskt ta någon makt över egendomen, till Ita € SA bra idé prata med donatorn om hans eller hennes avsikter för fastigheten och exakt vad nytta han eller hon vill mottagaren att härleda från det förtroende . Många litar instrument avfattade på ospecifik språket att låta förvaltaren största möjliga handlingsfrihet, men grantorâ € s verkliga avsikter kan vara mycket mer specifik.

Skapa en plan som bygger på trustâ € s villkor

Villkoren för det förtroende styr vad som händer med förtroende tillgångar: Vem tar hand om dem (förvaltaren), som drar nytta av dem (mottagarna), och hur de kommer att investeras. Villkoren för trust diktera också om fastigheten finansiera förtroende kvar i en enda trust eller är indelad i flera truster som regleras av samma instrument.

Om överlåtaren önskar flera truster, instrumentet leder också när man ska dela upp tillgångarna och när och hur man gör utbetalningar till stödmottagare. Du som förvaltare skapa en plan för att ta hand om det förtroende tillgångar och förmånstagare baserat på vad den trust säger till dig att göra och när man gör det.

Till exempel säger villkoren i ett grantorâ € s trust stipulerar att du delar upp förtroendet på hans eller hennes död lika i tre fonder, en för var och en av hans eller hennes barn. Som förvaltare har du stor frihet under trust att betala eller samla intäkter och rektor från varje förtroende.

Om ett barn är en slösare, kanske du vill placera en hel del av tillgångarna i långsiktiga tillväxtinvesteringar. Om ett annat barn förbereder sig för att köpa ett hem, kan du välja att placera en del av tillgångarna i hans eller hennes förtroende i en ganska flytande investering så det kommer att vara tillgänglig för en handpenning. Och om det tredje barnet planerar att gå på college, kanske du väljer att placera medel för att täcka college kostnader i likvida placeringar stapplade mogna på ett års mellanrum.