Sänka kostnaderna för projekt

April 13

Ett av de största problemen med att göra någon form av hem förbättring projektet är mängden pengar som det brukar ta att göra jobbet rätt. Av någon anledning, oavsett hur väl någon gör sin planering, det kan lätt förväntas ha projektet går över budget med minst 10 procent, och ofta mer. På grund av detta, att hitta sätt att sänka kostnaderna på projekten är något som alltid ska sökas. Efter de förslag som beskrivs här ska hjälpa dig att kunna hålla dessa kostnader nere så lågt som möjligt.

  • När det är möjligt, gör ditt eget arbete. Normalt arbetsintensiva delar av projekt (t.ex. rivning, målning, isolering, eller till och med den allmänna städa upp) är de dyraste delarna. Ett sätt att dramatiskt minska de totala kostnaderna för ditt hem förbättring projektet är att hantera alla eventuella arbetsintensiv aspekt av dig själv projektet. Men om du gör utnyttja detta hålla i åtanke att ditt projekt endast kommer att kunna gå vidare så snabbt som du slutföra uppgiften. Tänk på att du också kommer att ansvara för resultatet av det arbete som du åstadkomma.
  • Planera därefter. När det är möjligt, hålla fast vid redan existerande fixturer och funktioner. Genom att ersätta eller remodeling sådana saker som VVS eller gasledningar kan du avsevärt öka kostnaderna för projektet. Även om du inte alltid måste göra det här, vara medveten om att de flesta ändringar du gör kommer att innebära en motsvarande ökning (ofta dramatiska) i totalpriset. Dessutom, om du har en entreprenör gör jobbet åt dig, sedan be om en liknande kurs broms som de får. Till exempel när en entreprenör köper sina material från ett hem förbättring butik för ett stort projekt, de ofta får en 10 procent rabatt. Om de får en rabatt för sina inköp, är det bara rättvist att du får en liknande.
  • Håll dig till din budget. Den kanske enskilt svåraste aspekten av alla hem förbättring projektet faktiskt hålla sig till den budget som du komma med. Detta är dock den enskilt viktigaste delen av att sänka kostnaderna på ditt projekt. Det bästa sättet att hålla sig till din budget är att först bestämma hur mycket pengar du kommer att spendera, och sedan hålla det som ett hårt mål. Om du ökar dina utgifter i ett område (t.ex. köper anpassade bänkskivor) minska utgifterna i ett annat område (resurfacing dina skåp istället för att få nya).
  • Köp direkt från källan. Om du gör ditt eget arbete, försöker köpa ditt material direkt från källan när det är möjligt. Till exempel köpa dina skåp direkt från tillverkaren snarare än att bara få dem i en butik. Ett annat exempel på detta är när du köper din trä från en kvarn, vara säker på att du kan möta minimiorder. Om du nödvändigt, planera på ett par projekt på gång, eller kombinera ditt köp med dem av en vän för att se till att du uppfyller kraven. Köper ofta utanför dessa miniminivåer är dyrare än de är värda.
  • Hitta dina egna specialister. Om du har tålamod, kan du alltid försöka vara din egen huvudentreprenör. Det betyder att du hittar, förhandla, och hyra din egen specialister för varje enskilt arbete som kommer tillsammans. Var försiktig när du gör detta dock, eftersom man måste vara ansvarig för schemaläggning, övervakning, förhandlar avgifter och villkor, och betala de underleverantörer, förutom att ofta vara ansvarig för erforderliga tillstånd.