Vad är korv rullar?

June 19

Korv rullar är ett mellanmål livsmedel eller aptitretare gjort genom att proppa smördeg eller bröddeg med en blandning av slip korv och andra kryddor. Skålen kan också göras genom att linda en enda korv i degen och bakning. Slutresultatet är en kompakt mat som kan ätas med händerna eller på resan, och har en kryddig fyllning och en skarp, brynt-deg beläggning. Versioner av korvrulle kan göras med andra fyllningar så det mer liknar en frukost skålen, eller den kan göras med endast köttfärs som har kryddade på ett sätt som liknar korv. Parterna, fester och andra sammankomster är alla vanliga ställen där korv rullar serveras, mest som ett snabbt mellanmål.

Den typ av kött som används i korvrullar kan variera från ett recept till nästa. Skålen är populärt i flera länder, men korven görs annorlunda eller är av en annan konsekvens i vissa områden. I allmänhet är aromatiska korv såsom varm italiensk korv eller frukost korv används, utan höljet. En något annorlunda smak och konsistens kan uppnås genom att använda mark kött och lägga kryddor som timjan, oregano och vitlökspulver. Olika typer av korv - som pepperoni, andouille eller söt kinesisk korv - även kan kombineras i fyllningen.

Fyllningen för korv rullar kan bestå av köttfärs, ägg för att hjälpa till att hålla blandningen tillsammans, och ibland grönsaker som selleri och morötter. Kryddor som cayennepeppar och aromater som lök och paprika kan tärnade och blandas in, liksom. Ströbröd, ibland indränkt i mjölk förväg, kan hjälpa till att fylla ut fyllningen och hindra den från att torka ut medan korv rullar är matlagning. Köttet behöver inte alltid att kokas i förväg, men många recept kräver det att bidra till att minska fettet i skålen.

Omslaget för korv rullar kan göras från nästan alla typer av deg, fastän smördeg är ett vanligt val. Bröddeg, filodeg degen och kexdeg också kan användas. Oavsett val, är degen kavlas ut till tunna ark och fyllningen är placerad vid ena änden innan de lindas inuti degen för att bilda en logg.

Korv rullar kan bakas som ett enda stycke och sedan skivas i mindre bitar när det är gjort matlagning. Det kan också formas till enskilda paket som är en lämplig storlek för en enda portion. Alternativt kan en enda logg formas och skivad i lagom stora bitar innan bakning så de lätt kan serveras som smårätter.

  • Vitlökspulver kan läggas som en krydda till korv rullar.
  • Pepperoni kan användas i en korvrulle.
  • Korv rullar är bakverk fyllda med kryddad marken korv.