Vad är Zero Balancing?

October 23

Noll balansering är en hälsobehandlingsstrategi som anses vara en del av den kategori av behandlingar som kallas kaross. I huvudsak innehåller noll balansering användning av terapeutisk beröring och flera andra discipliner för att återställa en anpassning mellan flödet av energi i hela kroppen.

Dr Fritz Smith först utvecklat begreppet nollbalansering 1973. Rita på hans bakgrund som en utövare inom osteopati och akupunktur, Smith utvecklat en behandlingsserie som kombinerade västerländska uppfattningar om funktionen av den mänskliga anatomin med de östliga begrepp om flödet av energi genom median runt kroppen. Genom att kombinera delar av dessa och andra behandlingstyper såsom Rolfing, kunde nollbalansering användas för att ta itu med både fysiska och psykiska problem.

Nyckeln till den grundläggande administration av nollbalansering är att lokalisera blockeringar i bodyâ € s flöde av energi. Ur detta perspektiv är processen inte olik den praxis att identifiera medianer i akupunktur, akupressur, och Rolfing. Massera tryckpunkter med en mild men aggressiv roterande åtgärder hjälper till att rensa blockeringen och börja återställa en sund flöde av energi. Genom att frigöra energin att flöda i hela kroppen, hjälper noll balansering att återvända kroppen och sinnet till ett jämviktsläge, eller en punkt noll där det finns en fullständig balans.

Tillsammans med rotationsmassage action, innehåller noll balansering ofta en serie av långa sträckor. De sträckor är utformade för att lindra stress på lederna i kroppen och därmed rensa lederna i alla hinder som skulle tendera att bromsa flödet av energi. Under sträckningsprocessen, kan utövaren också rotera långsamt lederna samt att lindra eventuella spänningar som kan vara närvarande.

Noll balansering kan ingå i en övergripande karossen process som omfattar periodiska användning av akupunktur, akupressur, och meditation. Före eller omedelbart efter manipulation processen, kan patienten vill ingå ett tillstånd av meditation för att uppnå största möjliga nytta behandlingarna. Genom att ingå ett meditativt tillstånd, är energiflödet som är nu fri att röra sig genom kroppen okontrollerat kunna påbörja en läkningsprocess som energin ger näring varje större orgel och främjar funktionen med maximal effektivitet.

På grund av den känslomässiga helande som många människor får från noll balansering, har behandlingen blivit särskilt populär i att hjälpa till att minska stressen. Vissa har rapporterat att nollbalansering är till hjälp med att behandla mindre allvarliga fall av ångest och depression. Medan fordringarna av nollbalansering inte är allmänt accepterade av västra medicinska samfundet, mängden anekdotiska bevis för effekten av behandlingen fortsätter att växa, särskilt bland människor som föredrar att gå med alternativa former av healing.

  • Massera tryckpunkter med en mild men aggressiv roterande åtgärder hjälper till att rensa stopp i nollbalansering.
  • Noll balansering kan ingå i en övergripande karossen process som innefattar användning av meditation.
  • Akupunktur utnyttjar meridianer, som är energilinjer som rinner genom hela kroppen.
  • Noll balansering påstås justerar flödet av energi i hela utövarens kropp.