Hur ska jag sköta ett lockigt hår Piece?

October 24

Löshår och peruker gör det enklare än någonsin att få håret du alltid velat ha, även om du inte är född med det. För någon som har alltid velat lockigt hår, klädd i en lockigt hår pjäs är ett underbart sätt att uppnå en lockig frisyr utan att använda starka kemikalier. Att ta hand om en lockigt hår bit är lika enkelt som att ta hand om naturliga hår. Regelbundet underhåll - som att tvätta regelbundet med schampo och balsam, styling, och byta när håret bit börjar kasta eller titta sliten - är allt som krävs av vårdprocessen.

Den typ av vård en lockigt hår pjäs behöver delvis beror på vilken typ av hår bit. I synnerhet de rengöringsprodukter lämpliga att använda på särskilda löshår är beroende av material ur vilka bitar är gjorda. Löshår eller peruker kan göras från riktiga människor eller tagel; dessa kräver specifika produkter för att undvika skador. De som är tillverkad av syntetiskt material, men vilket kan tillverkas av en mängd olika material, såsom silke, polyester och silikon, måste behandlas med olika produkter.

För att hålla en lockigt hår bit ser sitt bästa, måste man tvätta den en gång i veckan, eller helst verkar det att bära en doft. Äkta hår börjar att ta på dofter i atmosfären i de områden den har införts för att, och ett hår bit är inte annorlunda. Syntetiska löshår bör tvättas i en hink med kallt vatten med ett schampo och balsam som har gjorts speciellt för syntetiskt hår. Löshår tillverkade av humant eller tagel kan rengöras med vanligt schampo och balsam. Låt håret torka sitter på ett objekt som gör att det håller sin form, såsom en peruk stativ.

Efter att håret är helt torrt, fäst den på plats för styling. På äkta hår kan du använda den vanliga värmen av en locktång eller fön, men detta kommer att smälta syntetiskt hår. För att styla en syntetisk lockigt hår bit, använd skum hår rullar som är kvar på plats medan håret torkar, eller köpa en speciell locktång och hårtork som arbetar vid lägre temperaturer och är säkra för användning på syntetiskt hår. Använd en bred tand kam för att styla lockarna och spraya med hårspray eller annan hår produkt för att hålla utseendet på plats.

När håret pjäs börjar titta tunnare än den gjorde när den först sliten, är stora mängder hår faller ut, eller pjäsen blir svårt att stil pga frizziness, kan det vara dags att byta ut den. Om du inte kan hitta ett hår pjäs som matchar den gamla, inte avskräckt. Varje hår bit kan skäras och stylade på en salong för att matcha en viss look.

  • Ett hår bit med människohår kan titulera med hjälp av en locktång för att uppnå lockar.
  • Löshår tillverkade av humant eller tagel kan rengöras med vanligt schampo och balsam.
  • Att ta hand om en lockigt hår bit är lika enkelt som att ta hand om naturliga hår.