Hur använder jag Magnesium för depression?

May 21

Använda magnesium för depression innebär normalt ökar och övervaka en persons dos av mineralet. Vissa personer som lider av depression har rapporterat att öka mängden magnesium i sin kost har bidragit till att förbättra eller ens lindra sina symptom. Mängden kalcium och kalium konsumeras dagligen kan också vara relaterade till en magnesiumbrist. Om symtom på depression inte svarar eller förvärras med denna typ av behandling, bör en läkare konsulteras.

Många symtom på magnesiumbrist sammanfaller också med de av depression. Irritabilitet, oro och trötthet är vanliga hos dem som behöver öka sin dagliga intaget av mineralet. Ytterligare symtom är apati, förvirring och dåligt minne och uppmärksamhet. Om en magnesiumbrist är en misstänkt aggravator av en persons depression, ökning av det dagliga intaget av mineralet kan lindra symptomen.

Att hålla en matdagbok under en period av flera dagar är ett effektivt sätt för att fastställa baslinjen för hur mycket magnesium, kalcium och kalium konsumeras varje dag. Kalciumintag bör vara cirka 800 milligram, med 3500 milligram kalium. Vid användning av magnesium för depression, är den rekommenderade dagliga dosen för vuxna cirka 400 milligram. Många livsmedel innehåller magnesium; Därför, lägga till mer än 350 milligram från ett tillägg rekommenderas inte.

Enkla kostförändringar räcker vanligtvis när öka mängden magnesium konsumeras dagligen. Torkade fikon, kronärtskockor och avokado är bra källor till magnesium. Andra livsmedel rika på magnesium inkluderar mandel, spenat och vattenmelon.

Vid ökning av det dagliga intaget av magnesium för depression måste kalcium hållas i balans. Kalcium kan påverka bodyâ € s absorption av magnesium, som gör alkohol, protein och fett. Genom att konsumera kalcium i en takt dubbelt så magnesium, kan en individualâ € s magnesiumbrist faktiskt bli värre. Mejeriprodukter är ofta rik på kalcium.

En låg nivå av kalium kan också förvärra en magnesiumbrist. Bananer är en rik källa av kalium. Potatis, tomater, och jordnötter ger också signifikanta doser av kalium.

Om en magnesium tillägg är nödvändigt för att säkerställa korrekt dagliga intaget, undviker multivitaminer som innehåller endast magnesiumoxid. Magnesiumoxid är inte så effektiv eftersom den inte är biotillgängliga. Magnesium glycinat, magnesium citrat, eller magnesium taurinate är de rekommenderade former av mineralet. Magnesium glutamat och magnesium aspartat tros faktiskt förvärra depression symtom.

Konsumerar mer än den rekommenderade dosen av magnesium för depression kan vara kontraproduktivt. Målet är att uppnå balans, så därför mer magnesium är inte alltid effektivare. Om användningen av magnesium för depression är gjort med omsorg, borde symtomen förbättras inom några dagar. Magnesiumbrist är inte alltid relaterat till depression, men konsumerar rätt mängd dagligen rekommenderas för de flesta vuxna.

  • Ren magnesium är inte så lätt för kroppen att absorbera, och inte heller är att absorption en snabb process.
  • Avokado är en läcker källa av magnesium.
  • Vissa magnesium tillskott kan vara till nytta för personer med depression.
  • Att hålla en matdagbok hjälper etablera en baslinje på hur mycket magnesium konsumeras dagligen.
  • Spenat är packad med magnesium, ett viktigt elektrolyt som hjälper till att reglera nervsystemet.
  • Enkla kostförändringar räcker vanligtvis när öka mängden magnesium konsumeras dagligen.
  • Vattenmelon innehåller magnesium.