Hur väljer jag det bästa Cantilever Mount?

August 9

Du kan välja den bästa konsolen fästet genom att hitta en som kommer att hålla tillräcklig tyngd och artikulera tillräckligt för att uppfylla dina behov. Cantilever fästen används ofta för att hålla TV-apparater på en vägg för att öka deras synlighet. Den fribärande utformning omfördelar vikten av det monterade föremålet med hjälp av en enkel spak. En väggmonterad objekt kan snabbt flyttas och satt i ett annat läge när den hålls på plats av ett robust fribärande fäste. Den bästa fribärande mount kommer att vara kompatibel med det objekt som du vill säkra och hur du vill njuta av det.

Ta en bild av baksidan av TV: n eller andra objekt du tänker hänga med hjälp av en fribärande fäste. Anteckna produktnamnet och tillverkning så att du har både bild- och objekt detaljerna när du utvärdera monteringsalternativ. Det finns väggfästen rankade att hålla 1 till flera 100 pounds beroende på storleken på objektet du säkra. Även om många fribärande fästen anspråk på att vara justerbar och universella, är det viktigt att leta efter produktens förpackning för att specifikt nämna märke och modell. Referens fotot du måste se till att fästet kommer att matcha upp med konfigurationen bulten på baksidan av pjäsen om du inte ser den produkt du hängande nämns.

Kvalitet fribärande fästen stöder majoriteten av vikten av den monterade objektet på alla gånger, vilket gör dem lätta att luta och justera och sedan hålla en position när önskad vinkel är inställd. Styva tv väggfästen håller platt mot ytan av väggen utan hänsyn till bildyta som ska lutas eller vrids. Att ha en viss flexibilitet i skärmpositionen är viktigt när en tv har flera sittande eller stående zoner från whucg den kan ses. Bländning från inkommande solljus eller inomhusbelysning kan göra det nödvändigt att vidta de smärre justeringar för att njuta av en fri utsikt över en platt-tv.

Tänk på olika vinklar som du planerar att titta på en väggmonterad plasma eller LCD-TV för att avgöra vilka kompatibla fribärande montering är rätt för dina tittarvanor. Testa eventuella fribärande fästen som är i bruk vid butiker för att se hur väl de flyttar in i de vinklar som du önskar. En fribärande montering som är svår att flytta eller inte innehar ett inställt läge bör föras över för dem som gör det smidigt och enkelt.