Vilka är några Prisvärd Rese Idéer?

May 6

Att leva på en budget betyder inte att du inte kan fortfarande ta bra semester. Det finns många möjligheter för billiga resor idéer. De tar bara lite mer tid, ansträngning och forskning för att hitta.

En av de bästa pengar att spara, är billiga resor idéer för att ta mini semester närmare hem. Exploring några nya saker i ditt område kan vara kul, och ett välkommet avbrott från din dag till dag liv. För idéer, fråga dig själv vad turisterna gör i ditt område. Till exempel, har du museer i närheten, vissa vandringsleder du aldrig besökt, eller ett populärt resmål för besökare? Chansen är, även om du bor i närheten, du har inte upplevt allt ditt område har att erbjuda.

Även om man tar en helg och bor på en lokal bed and breakfast kan vara en avkopplande, romantisk tillflyktsort utan att spendera en massa pengar på gas eller flygbiljetter. Att resa med bil i stället för flyg kan vara ett sätt att spara lite pengar, men du bör ta hänsyn till den tid du kommer att spendera resa, priset på gas, och gasen körsträcka på din bil. Om du bor närmare hemmet inte vädjar till er, det finns andra sätt att resa billigt. Du kan välja att träffa en resebyrå eller för att boka din semester själv, men ofta resebyråerna kommer att kunna hitta dig bättre erbjudanden.

Ett sätt att avsevärt minska kostnaderna är att resa under mitten av veckan, lågsäsong, och lågtrafik. Hotell och flygbolag erbjuder ofta rabatter för resor under dessa mindre populära tider. Ofta kommer att köpa en paketlösning eller en all inclusive vistelse hjälpa dig att semester billigt. Att bo i en svit med ett litet kök är en annan billig resa idé, eftersom du kan få lite mat med dig för att inte bara äta på vägen utan att också laga mat i rummet. Detta kommer att spara behöva spendera pengar varje kväll på att äta på en restaurang.

En stor billiga resor idé är att använda ett kreditkort som belönar dig med en procentsats tillbaka, poäng eller miles flygbolag. Du kan använda dessa punkter eller miles flygbolag till en annan semester. Grundligt forska din destination är en annan bra idé - några av de mest populära turistmålen är outlandishly dyra, medan några som är mer "utanför misshandlad sökvägen" är tystare och billigare. Köpa en guidebok kan hjälpa dig att hitta några platser att besöka som du annars kan ha missat, tillsammans med sannolikt ger fler idéer för billigt resor.

Utnyttja internet för att hitta billiga erbjudanden. Det finns många webbplatser som tillåter dig att jämföra priser på flygbolag och hotell. Ibland kan vara flexibel med dina resplaner och boka sista-minuten hjälpa dig poäng några bra erbjudanden. Kom alltid ihåg att det skadar aldrig att fråga. Om du bokar ett rum, frågar om det är det bästa pris de kan erbjuda, eller om det finns några kuponger eller erbjudanden som finns. Du skulle bli förvånad över hur mycket enkel artighet kan spara dig när du bokar en semester.

  • Familj semester till stranden behöver inte vara dyr.
  • Budgetmedvetna par som vill bo på ett hotell i romantisk stil bör överväga mitt i veckan eller lågsäsong priser.
  • En picknick i en nationalpark är en billig semester idé.
  • Reser lågsäsonger sparar pengar.
  • Kuponger kan hjälpa resenärer att spara pengar på semester.
  • Det finns ett antal små bergskedjor i kontinentala USA, såsom Ozarks, som kan utforskas på en budget.
  • Besöker en Floridian resort i september kan vara billigare än under sommarmånaderna.
  • Vandrarhem kostar mindre pengar än hotell och ofta locka yngre gäster, som med största sannolikhet kommer att dela ett rum med andra kunder.