Hur väljer jag det bästa gratis Offshore Bank Account?

May 3

En fri offshore bankkonto ger många fördelar för dess ägare, såsom skattelättnader och integritet. Det finns många länder och många fler banker som erbjuder denna tjänst, så det kan vara svårt att välja en. Med lite forskning, kan du hitta en personlig offshore bank som passar dina behov. Tänk minimi insättningar och plats i valet, men också tänka på frågor som tillgång online och bankens säkerhet innan du placerar dina pengar med en offshore institution.

Det finns en tydlig skiljelinje mellan offshore banker baserade på vilken typ av avgifter som tas för att öppna ett konto. En fri offshore bankkonto kommer inte att kräva att du kan lägga ytterligare pengar till din första insättning. Detta betyder inte att det inte finns minimikrav för att ställa in ett konto, och alla offshore banker har sådana regler på plats.

Innan du väljer ett gratis offshore bankkonto, hitta en bank som har insättningskrav som du är bekväm. För att öppna ett offshore bankkonto på många ställen, är en minimal mängd krävs. Till exempel är bara några tusen amerikanska dollar (USD) som behövs för banker i önationen Antigua. Andra banker kräver större summor, från $ 25.000 till $ 50.000 USD, såsom med schweiziska och Cayman Island konton. Välj en insättning som matchar din finansiella stabiliteten.

Om du har möjlighet att placera pengar i någon typ av fri offshore bankkonto, en annan avgörande faktor som ofta blir kundservice. Banker som kräver högre initiala insättningar ger ofta fler tjänster än mindre banker på grund av att storleken på den personal som krävs för en sådan operation och i allmänhet en större inkomstkälla. Tjänster kan inkludera personliga bankmän, ATM-kort, säker Internetbank och mer. Spendera tid att forska vad servicealternativ en bank har innan du väljer.

En annan viktig fråga som du måste undersöka innan du öppnar ett gratis offshore bankkonto är den säkerhetsnivå som dina pengar kommer att få. Detta är en hjärtefråga för någon offshore bankkonto, eftersom det inte finns någon försäkring som skyddar pengarna som, till exempel, Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) gör i USA. Du bör ställa frågor till banktjänstemän om valv säkerhet, vakter och att särskild bankens historia av stöld när man väljer en bank. Online säkerhet bör också vara ett bekymmer. När du har hittat en plats som passar dina krav på säkerhet, kommer du att kunna tro dina pengar är säkra.

  • Det är viktigt att se till att den enskilde är bekväm med bankens insättningskrav.