Vad är ett skafferi Rack?

June 4

Ett skafferi rack är en hylla som används för att organisera objekt inne i huset. Det används ofta på platser som köket där flaskor, burkar och andra små föremål lagras. Användningen av skafferi rack är inte begränsad till köket, men; de kan vara användbara som helst i huset. Denna typ av hyllor är av trä, plast eller metall och finns i många olika former och storlekar.

En over-the-dörr skafferi rack kan fungera bra i ett område där det inte finns utrymme för att passa en hylla på väggen. Denna typ av skafferi rack hänger på en dörr och är utom synhåll när dörren är stängd. Vanligtvis en over-the-dörr skafferi rack täcker hela dörren och har cirka ett halvt dussin hyllor. Ofta är den gjord av robust tråd målad vit eller grå.

En fristående rack kan också användas, men vissa objekt i ett kök är tunga, ömtåliga, och kan utgöra en fara vid förvaring på ett stöds fristående skafferi rack. Placera en fristående rack mot väggen kan förbättra dess stabilitet, dock. En allmän organisering säkerhetsregel är att sätta tunga föremål på botten rack och sällan använda saker i toppen, vilket sparar mitten för lätta ofta använda objekt.

Styrkan i ett skafferi rack beror på vad det är tillverkade av och hur den stöds. En grov skiss och mäta tilldelade utrymmet kan vara till nytta när man väljer och installerar ett rack. Det är bäst att undvika mycket djup hyllor, eftersom detta kan göra objekt svårare att nå. I själva verket kan 6-tums (15 cm) djup hyllor rymma många föremål hittades i köket. För att hjälpa husägare att avgöra vilken typ av skafferi rack att installera, den allmänna storleken och formen på objekten lagras bör också hållas i åtanke.

Organiserade husägare brukar ge krydda flaskor, kuvert eller flaskor av kryddor egna lagringsutrymmen. Sådana småsaker skulle kunna falla mellan stolarna i en vanlig rack. Att hålla dessa poster, kan ett skafferi korg och en kryddhylla placeras på hyllor. För djupa hyllor, fack som glider in och ut kan göra att söka och nå för objekt lättare.

En hel del hyllor finns i byggvaruhus har alla nödvändiga material för att slutföra installationen, vanligtvis med undantag av verktyg som skruvmejslar eller hammare. Efter installationsmanualen till brevet är viktigt att garantera säkerheten. För komplexa skafferi hyllor, kan professionell hjälp behövas.

  • Kryddor lagras ofta i ett pentry.