Vilka är de olika typerna av Wall Hooks?

June 6

Vägg krokar kommer i en mängd olika former, storlekar, samt avsedd användning, från dekorativa för funktionell. Utbudet av material som används för att göra krokarna är också ganska bred; vanliga material inkluderar trä, metall, plast och kombinationer av alla tre. Det sätt väggkrokar fästs på väggen kommer också att variera beroende på det avsedda ändamålet, och medan krokar utformade för att stödja en betydande mängd vikt kommer att fästas med spik eller skruv, krokar avsedda för lättare arbetsuppgifter kan fästas med lim eller tunnare naglar.

Bild hängande väggkrokar är kanske den minsta av alla tillgängliga stilar av krokar. Dessa är oftast gjorda av tunn metall och fästs i väggen med en liten spik eller please. De finns i olika storlekar för att rymma tavelramar och speglar av olika vikter, och ibland mer än en krok kommer att vara nödvändigt att säkra ramen på plats. Dessa krokar är fördelaktiga eftersom de är billiga, lätta att installera, och gör lite skada på väggen själv, så när de avinstall, återstår bara en liten spik hål. Dessa väggkrokar kan köpas som ett paket på de flesta butiker kontorsmaterial.

Växt krokar är oftast ganska stor och utformad för att hålla en betydande mängd av tyngd. De kan hängas från väggar eller från tak, och de kan vara gjorda av trä, metall eller plast. Tenn, smidesjärn, och även stålkrokar är ganska vanligt, liksom trä krokar gjorda av en mängd olika träslag som kommer att variera i utseende. Plast krokar mindre vanligt förekommande som väggkrokar för växter eftersom tunnare plastkrokar inte ofta kan hålla vikten av växterna, även om vissa tjockare plastkrokar kan göra jobbet.

Galler har ofta flera väggkrokar monterade på en bräda eller annan typ av stöd. Hela enheten monteras därefter på väggen som ett, och krokarna kan användas för att hålla rockar, hattar, hundkoppel och andra objekt. De är ofta monterade nära en hemmets farstun, och antalet krokar kommer att variera beroende på husägare specifika behov. Dessa typer av väggkrokar kan också hängas i ett badrum för användning vid hängande handdukar, badrockar, och så vidare. Individuella krokar, tillverkade av aluminium eller stål, används också ofta i badrummet individuellt, speciellt i badrum med begränsat utrymme där en lång rad av krokar inte kan monteras.