Skatteinformation för IRS-Kvalificerade Day Traders

February 5

Om du uppfyller IRS kvalifikationer för att vara en dag näringsidkare, kan du undvika en del av de skatte huvudvärk av människor som handlar, men som inte anses som skattmasen att vara näringsidkare står inför.

Om du handlar som ditt jobb, göra tusentals affärer per år, och sällan ha något läge för mer än en dag, då kan du fylla i något som kallas Form 3115, Ansökan om förändring av redovisningsmetod, och berätta IRS som du vill använda mark-to-market valet i beräkningen dina realisationsvinster och -förluster. Form 3115 ISNA € t en enkel blankett att fylla i, så du bör ha en professionell göra det åt dig.

Blanketten ska lämnas in med din tidigare yearâ € s deklaration. Om du vill använda mark-to-market redovisning under 2012, till exempel, måste du lämna in blankett 3115 när du skickar din 2011 självdeklaration i april 2012.

Du canâ € t använda valet i ditt första år för handel. Du måste först bevisa att du är en näringsidkare innan du tillåts att få skattefördelar som går med titeln. Se det som en lärlingsutbildning.

Om du uppfyller kraven för näringsidkare status, får du två fördelar: mark-to-market redovisning och ökade kostnadsavdrag.

Fördelar med mark-to-market står för daytraders

Under mark-to-market redovisning, behöver du inte längre att spåra realisationsvinster. Istället låtsas du att sälja din portfölj i slutet av året och sedan låtsas att återköpa allt i början av det nya året, så att alla realisationsvinster falla i intäkter.

Eftersom daytraders stänger oftast alla sina positioner i slutet av dagen i alla fall, mark-to-market redovisning inte kan verka som en stor sak, men det är: I praktiken omvandla alla realisationsvinster till intäkter innebär att dina affärer är inte längre ämne till tvätt säljas regeln. För de flesta daytraders, sänker detta skatter och resulterar i färre pappersarbete krångel.

Om du använder mark-to-market redovisning, kan du inte längre få 15 procents ränta på några långsiktiga kapitalvinster från dina tradingverksamhet. Såvida du arbetar med börsnoterade optioner, som anses visa vinster som är 60-procent långsiktiga realisationsvinster och 40-procent kortsiktiga kapitalvinster, kan du ha några långsiktiga kapitalvinster från dina tradingverksamhet.

Större avdragsrätten för dagen handelsomkostnader

I allmänhet, IRS tillåter investerare att dra affärskostnader endast om dessa kostnader överstiger 2 procent av justerad bruttoinkomst. Men alla som kommer att ansluta sig till charmade krets av IRS-kvalificerade handlare får dra av 100 procent av kostnaderna, oavsett justerad bruttoinkomst. De får dra av alla sina investeringar intresse också.

En varning dock: IRS förutsätter att människor är i branschen för handel eftersom de tjänar pengar på det. Om du förlorar pengar för tre av fem år, även om itâ € s eftersom dina kostnader översteg din investering vinster, IRS kommer troligen sparka ut dig ur klubben.