För seniorer: Visa e-postmeddelanden på iPad 2

March 22

Du kan skicka och ta emot e-postmeddelanden på din iPad med Mail. När du fått e-post, kan du visa varje meddelande och läsa dess innehåll. Att hålla kontakten via e-post är ett bra sätt att använda din iPad.

För seniorer: Visa e-postmeddelanden på iPad 2

Tryck på ikonen Mail-appen, som ligger i Dock på startsidan.

En röd cirkel på ikonen visar antalet olästa e-postmeddelanden i inkorgen.

För seniorer: Visa e-postmeddelanden på iPad 2

Om du € re håller iPad i stående läge, trycker du på knappen Inkorgen för att visa inkorgen.

Innehållet i Inkorgen visas. Om du ser Brevlådor panelen, välj sedan vilken Inbox (e-postkonto) för att visa. Klicka på All Inkorgar att visa allt.

Observera att i liggande orientering, de brevlådor / panel Inkorgen visas alltid, men i stående orientering du visa det genom att klicka på knappen Inkorg.

För seniorer: Visa e-postmeddelanden på iPad 2

Tryck på ett meddelande för att läsa det.

Innehållet meddelande visas. E-postmeddelanden som du havenâ € t read är markerade med en blå cirkel i din inkorg. När du har läst ett meddelande, försvinner den blå cirkeln. Du kan markera ett läst meddelande som oläst, för att påminna dig att läsa den igen senare. Med ett meddelande öppen, knacka på Markera som oläst länk till höger.

Om du måste bläddra för att se hela meddelandet, bara placera fingret på skärmen och bläddra uppåt för att rulla ner.

Du bläddra för att visa någon del av meddelandet som för närvarande inte är visas på skärmen. För att visa så mycket av ett meddelande som möjligt, tryck på Hide länken på höger sida. Detta döljer adressuppgifterna. Om du vill visa dem, tryck på Details länken som visas.

För att stoppa din iPad från att ta emot e-post temporärt, använd Hämta nya data kontroll över Mail i iPad-inställningar.