Hur undviker jag Airline Bagage Avgifter?

January 7

Många flygbolag reagerade på finanskrisen 2007-2008 genom att införa avgifter för tidigare gratis tjänster, såsom incheckat bagage. För en familj som reser tillsammans, kan flygbolaget bagage avgifter snabbt lägga hundratals dollar till varje flygning. Smart förpackning, deltagande i flygklubbarna, och några extra knep kan hjälpa till att minska flygbagageavgifter för många människor.

Det bästa sättet att undvika flygbolaget bagage avgifter är att undvika incheckade väskor helt. Många flygbolag tillåter människor att ta en liten bit av handbagage och en personlig väska, såsom en handväska, på ett flygbolag. Att ta reda på om det finns en tvättomat någonstans nära slutdestinationen är en bra ursäkt för att skära ner på mängden av kläder behövs. Försök att ta bara ett dressat outfit som kan bäras vid flera tillfällen, och grunderna som lätt kan åter tvättas, såsom jeans och t-shirts. Bär skrymmande föremål, såsom överrockar och höga stövlar, på planet, om möjligt, och investera i en stor tygkassar att ta ombord.

Om det är omöjligt att undvika några incheckade bagage, överväga att köpa en eller två stora bitar av bagage och som har familjemedlemmar dela dem. För en familj på fyra, två stora bitar av bagage istället för fyra mindre individuella ettor kan betyda en besparing på 50% på flygbolaget bagage avgifter. Var försiktig dock, eftersom de flesta flygbolag tar ut en extra avgift för påsar över en viss viktgräns. När du använder stora bagage kan skära ner på den totala mängden incheckade väskor, ändå hjälper det att packa lätt.

Airline bagage avgifter kan sänkas eller frångås för deltagare i bonussystem klubbar. För resenärer som loggar en massa miles, kan detta bidra till att minska kostnaderna under upprepade flygningar. Flygande affärer eller första klass generellt medför också en automatisk undantag på vissa incheckad väska avgifter, men prisskillnaden mellan biljetter brukar vida överstiger de potentiella besparingarna.

Säkerhetsbestämmelser kräver ofta stora behållare med vätska, t.ex. full storlek schampoflaskor, som ska placeras i incheckade väskor. Många apotek och lågprisbutiker bär miniatyrflaskor som är under regleringsstorlekar, så att miniversioner av alla toalettartiklar kan packas direkt i handbagage. Dessutom är det ofta lätt att hitta ett apotek på resmålet leta efter resor stora versioner av toalettartiklar, snarare än att packa dem alls. Var noga med att märka alla ompaketerade badprodukter med permanent markör, för att undvika att få en munfull duschgel stället för munvatten.

Att köpa souvenirer på en destination kan leda till oväntade flygbolaget bagage avgifter på vägen hem. Resenärer kanske vill fråga om sjöfarten priser när du gör souvenirinköp, eller helt enkelt fartyg varor från ett närliggande postkontor. Det är inte ovanligt att turister centrerade butiker att ha enkla och billiga fraktprogram som säkerställer att varor får tillbaka hem utan att förlita sig på begränsade bagageutrymmet.

  • Etiketttoalett med en permanent markör.
  • Resenärer bör dubbelkolla att se till att toalett uppfyller flygkraven innan du kommer till flygplatsen.
  • Packning ljus för att undvika att kontrollera sitt bagage är ett bra sätt att undvika bagageavgifter.
  • Med hjälp av en tvättomat vid ankomst kan hjälpa till att hålla kläder behov till ett minimum.
  • Flygbolag ofta betalt för att förvara bagage i lastrummet på ett plan.