Adobe Bridge Ansökan i CS5

January 11

I Creative Suite 5, har Adobe dramatiskt förbättrad Adobe Bridge ansökan och ingår även en minipanel version för Photoshop CS5 namnges, lämpligt, Mini Bridge. Adobe Bridge program hjälper dig att organisera och hantera dina tillgångar, såsom bilder, text och film och ljudfiler, samt icke-Adobe-program som Word eller Excel-filer.

Adobe Bridge fungerar som ett nav för Creative Suite; till exempel genom att välja att öppna filer med Bridge-gränssnittet kan du bläddra kataloger snabbt och se miniatyrer av filer, så som visas.

Adobe Bridge Ansökan i CS5

Du kan även använda panelen Filter för att hjälpa till att hitta filer och utsikt metadata till filen, inklusive viktig information såsom nyckelord och copyrightinformation. Bridge gör inte bara en hel del information tillgänglig, men den kan också användas som en central resurs för all din hjälp behov.

Inte alla Adobe Bridges är desamma. Om du har installerat Adobe programmen separat (inte använder Creative Suite-installationen), kan programmet på din maskin saknas vissa funktioner. Om du märker att du inte har tillgång till funktioner som nämns här, kontrollera om alla CS5-program installeras eller köra CS5 installationsprogrammet igen.

Att veta var man lokalisera Adobe Bridge ansökan är hjälpsam. Bridge borde redan vara i ditt system om du slutfört en standardinstallation av en produkt i hela sviten. Om du inte hittar Bridge installerad, gå tillbaka och välja att installera det med det ursprungliga installationsmedia. När du har installerat Bridge programvaran kan du öppna den i ett av tre sätt:

  • Gå till Bridge programvara med katalogsystemet på din dator. Navigera till C: \ Program \ Adobe \ Adobe Bridge \ Bridge (Windows) eller Hårddisk \ Program \ Adobe Bridge \ Bridge (Mac).

    Adobe Bridge Ansökan i CS5

  • Klicka på Launch Bridge-knappen på programfältet. Om du inte ser ikonen Launch Bridge kan du välja Arkiv → Bläddra i Bridge. Lansering i Bridge från något av programmen som ingår i Creative Suite.

    Adobe Bridge Ansökan i CS5
  • I Photoshop kan du klicka på MB (Mini Bridge) på programfältet för att öppna en panel med en miniatyr av bron.