Hur kan jag bli av med loppor?

October 13

Bostäder kan bli infekterad loppor på grund av husdjur som ger loppor in i huset, eller eftersom besökare omedvetet bär loppor i utrymmet och lämna dem bakom sig. I en kort tid, de åkande i hemmet börjar märka de husdjur repa mycket och människorna i huset börjar också att klia. Lyckligtvis är det möjligt att bli av med loppor på kort tid genom att följa några enkla steg.

Ett av de första stegen för att ta bort loppor är att karantän några husdjur i hemmet. Ett enkelt sätt att åstadkomma detta är att hysa ditt husdjur med en veterinär för ett par dagar. Under den tiden kan veterinären initiera behandlingar för att ta bort alla rester av loppangrepp från huden och pälsen av ditt husdjur. Detta kommer att bidra till att ge din hund eller katt med omedelbar lättnad och förbereda dem för att återvända till ett hem efter att du har slutfört loppborttagningsprocessen.

Med ditt husdjur säker och genomgår en säker loppa avlägsnande serie behandlingar, kan du förvandla din uppmärksamhet på att befria ditt hem av skadedjur. Börja med att samla alla textilier i hemmet. Detta inkluderar draperier, sängkläder, mattor, plädar och dukar. Tvätta allt i tvålvatten. Detta kommer att hjälpa till att döda eventuella ägg deponerade på materialet. Du kan sedan borsta ytan av tyget för att avlägsna alla spår av ägg och eventuella larver närvarande. Genom att tvätta allt, du bli av loppor, ägg och larver och börja skära ner på angrepp.

Fortsätt din strävan att bli av loppor genom att dammsuga alla mattor och stoppade möbler. Donâ € t vetter bar golv eller någon plats där damm kan samlas. Loppor kan gömma sig i dammet med största lätthet. Efter dammsugning, ta bort påsen från dammsugaren och fyll den med varmt såpvatten. Detta kommer att döda alla loppor som har plockats under rengöringen. Kasta påsen och dess innehåll i en utanför sopcontainer.

Efter att ha gjort allt du kan för att bli av loppor, är det dags att kalla in en professionell skadedjursbekämpning tjänst. De kan ånga rengöra mattor och klädsel och ta bort eventuella återstående ägg eller larver som dammsugning inte plocka upp. Flea flyttjänster använder också en värmebehandling för att gå över mattan. Loppor hatar intensiv värme och processen kommer att bli av loppor i varje skede av utvecklingen.

Som ett sista steg, använda naturliga flea borttagningsprodukter som är formulerade för att döda loppor som lurar i gräset runt ditt hem. Detta är särskilt viktigt om ditt husdjur spenderar mycket tid utanför. När du är säker era ansträngningar för att bli av loppor har gjort ditt hem säkert igen, hämta ditt husdjur från veterinären och återgå till din vanliga rutin.

Loppor är ett irriterande problem, men inte något som inte kan hanteras enkelt. Genom städning i hemmet noga och följa upp med hjälp av professionella tjänster, kan du bli av med loppor och göra ditt hem bekväm gång.

  • Karantän ett husdjur med en veterinär kan hjälpa till att eliminera loppor.
  • Steam rengöring en matta med eteriska oljor kan bidra till att minska loppangrepp.
  • En loppa.