Använda schabloner för att dekorera

October 10

Då och då, människor överväga tanken på att ändra det sätt vissa rum i huset utseende. Redecorating, målning, flytta möbler, eller köpa nya möbler är några sätt som du kan ändra utseendet på områden i ditt hem. Självklart, om du är ute efter en mer allvarlig förändring, kan du titta in remodeling delar av ditt hus.

Du bör dock komma ihåg att göra en förändring i ditt hem inredning inte behöver kosta mycket eller vara ett stort besvär. I själva verket kan det vara så enkelt som en del färg och en stencil eller två.

Använda schabloner att dekorera i ditt hus är det perfekta sättet att få ett helt nytt utseende, och det är inte en svår uppgift att utföra. Schabloner kan användas för att lägga stil på väggar, möbler, dekorationer, konst och hantverk, och mer för att skapa en personlig och unik touch.

Dekorativa schabloner finns i många varianter, så du är säker på att hitta en design som fungerar bra för dig. Du kan välja eller skapa stenciler med bilder, eller till och med bokstäver så att du kan dekorera dina väggar eller hantverk med ord och fraser. Du kan också stencil väggar att se ut tapeter har tillämpats genom att täcka ett stort område med din design, eller du kanske välja ett mindre område att stencil exempel en gräns. Möbler kan ges nytt liv genom att lägga till några roliga stenciler till ytan. Du kan också skapa konst för dina väggar med hjälp av schabloner på duk eller papper, och du kan försköna många andra dekorationer och hantverksprojekt med några stenciler och färg.

Tillämpa en stencil design till ett område i ditt hem tar bara några grundläggande förnödenheter. Först måste du färg (akryl fungerar bra) i oavsett färger du gillar. Sedan kan du antingen skapa eller köpa stenciler att använda. Du hittar dessa på hantverk butiker, eller bläddra igenom ett brett utbud på nätet. När du har dina stenciler, använd en stencil pensel på ett omsorgsfullt placerade stencil att tillämpa den på ytan. Du kanske vill använda ett lim för att hålla schablonen stadigt på plats. Under iakttagande schablonen, kan du prova olika metoder som att måla med en svamp istället för en pensel för att uppnå en viss texturerad look. Du kan också prova stöppling med färgen, eller bara måla runt kanterna för en intressant effekt. När du är klar tillämpar stenciler, tvätta borstarna och schabloner för att säkerställa att de kommer att vara ren för framtida bruk.

Du kan experimentera med olika sätt att tillämpa schabloner för att få vissa effekter. Prova olika typer av svampar och borstar, eller röra runt med roliga penseldrag för att skapa ett helt annat utseende. Testa dina idéer på papper först så att du kan se hur schablonen kommer att se innan det på en annan yta.