Vilka är de olika typerna av Purse Charms?

June 22

Purse charm kan vara så subtil som en enda silverpärla eller lika dramatisk som en lång, hårig imitation räv svans. Oavsett om massproducerade eller handgjort, handväska charm finns i en mängd olika färger, texturer och finish. Charms varierar i stil från påfågelfjädrar och monogram till kristall illrar. Teman, inklusive djur, yrken och sport, är också populärt för berlocker.

Naturliga element, såsom päls, fjädrar och läder, används för att göra vissa vad- behag. Färgglada påfågelfjädrar erbjuder ett unikt utseende till en väska, som gör buskiga, imitation räv svansar. Läder är tillgänglig i en variation av färger och kan vara huggen, skärs och formas till många former lämpliga för vad- berlocker. Slipade stenar och mineraler kan vara insvept i tråd och prydd med pärlor och fynd att skapa handväska charm med en naturlig känsla.

Personalized vad- charm kan innefatta ett namn, initialer eller helt enkelt en motiverande ord, såsom "styrka" eller "förvåna." En mängd olika professionella idrottslag samt olika typer av sporter är representerade i berlocker, inklusive hockey, basket och fotboll. Golf, fotboll och cykling charm är också tillgängliga för plånböcker. Charms finns också tillgängliga som är representativa för aktiviteter, såsom rullskridskor, bowling och surfing.

Djur är ett populärt tema för många typer av vad- berlocker, inklusive ekorrar, hundar och katter, och en mängd olika material används för att göra de djurtema behag. En virkad uggla, ett harts kanin och en lera mus är alla alternativ för handväska charm. Andra djur tema handväska charm inkluderar ett silver tafsar trycket, en bambu tvättbjörn och Jade Dragon. Vissa charm är mer nyckfullt, såsom en flygpig med vingar. Också på den vilda sidan, är buggar som används för att pryda vissa charm, inklusive trollsländor, skalbaggar och bin.

En annan populär tema för berlocker ingår yrken, såsom vård och undervisning. För farmaceuter, tekniker och andra arbetstagare som avstå medicin, det finns även charm som liknar en mängd olika piller hakade tillsammans med länkar av kedjan. Musiker kan välja en metall gitarr pick-formad charm med ett monogram, och poliser kan välja handboja charm.

Ädla metaller, stenar och kristaller används för att göra vissa vad- berlocker, såsom en silver orm med en månadssten och en silver clutch väska charm. Vissa charm har en religiös tema och är utsmyckade med glorior, änglar och kors. I andra änden av spektrumet, är skelett händer och skallar också erbjuds som charm.

  • Peacock fjädrar kan göras till vad- behag.
  • En läderväskan.