Hur att hantera och analysera Twitter Data med Twitalyzer

June 9

Twitalyzer är en av de webbaserade verktyg som låter dig automatisera, exportera och hantera dina Twitter data och analyser för att mäta effektiviteten. Den information du får från Twitalyzer är inte överväldigande. Twitalyzer är ett fritt (med en betald prenumerationsmodell) analysverktyg som ger dig möjlighet att forska detaljerad information om saker som Twitter-konto påverkan, engagemang, inflytande, och hastigheten hos märkes enskilda Twitter-konton.

Hur att hantera och analysera Twitter Data med Twitalyzer

Twitalyzer erbjuder följande innehåll:

 • bit.ly integration: Varför plugga bit.ly in i systemet? Du kan se hur många klick en tweet fått från olika konton eller ditt personliga Twitter-konto!
 • Jämföra konton: Twitalyzer ger dig olika användare som jämför eller har bättre poäng konsekvens att se områden som du kan förbättra.
 • Retweet nivå: Detta alternativ innebär i princip att du kommer att få poängen och statistik på vem som är din högsta retweeter och vem som är den största påverkare av ditt innehåll.

  Hur att hantera och analysera Twitter Data med Twitalyzer

 • Plats rapporter: Läget ger dig en rapport om var dina nyare konversationer var belägna, vare sig i Las Vegas eller Bangladesh.
 • Effekter av nätverk: Twitalyzer kan spåra dina senaste konversationer och mäta varje användare genom graden av påverkan.

  Hur att hantera och analysera Twitter Data med Twitalyzer

Twitalyzer har också en betald prenumerationstjänst som låter dig automatisera och exportera data från kontot till bättre service dina analytiska behov. Tre typer av betalningsalternativ finns, från $ 9,99 till $ 199,99 per månad, vilket är baserat på en pay-för-månaders-systemet. En del av de tjänster som erbjuds genom den betalda prenumerationstjänst är följande:

 • Automatiska dagliga uppdateringar: Du har ingen anledning att gå tillbaka till Twitalyzer att uppdatera din poäng. De automatiska dagliga uppdateringar bearbeta två gånger om dagen för maximal effektivitet. De skickar också uppdateringar via e-post om dina poäng och inflytande.
 • Telefonsupport: Detta är en spännande inslag i de Twitalyzer pro konton. Du har tillgång till de Twitalyzer lagen 12 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Om du har problem med data kopplade till ditt konto, bara ge folk ett samtal och kontrollera.
 • Full dataexport: All prenumeration och information som du får från Twitalyzer kan uppdateras och exporteras till en CSV-fil eller Excel-ark.

  Hur att hantera och analysera Twitter Data med Twitalyzer

Det är uppmuntrande att se statistik och analyser som kan hjälpa dig att bättre din användning av Twitter. Twitalyzer har även en 50-sidig rapport som hjälper användaren att förstå de olika variabler i systemet.