Vilka är de olika typerna av BBQ Desserts?

June 19

Desserter beredda på en grill serveras ofta på cookouts, utomhus fester och picknickar. Några populära hemlagade bbq desserter är grillad sockerkaka, och frukt kabobs grillad på spett. S'mores är en populär sommartid behandla som kan beredas på en grill. Variationer kan inkludera hackade nötter, även om dessa bbq desserter är oftast gjorda med Graham crackers, marshmallows och choklad.

När du gör s'mores på en grill, en del föredrar att ersätta Graham crackers med chocolate chip cookies. Stora socker cookies kan också användas för att göra s'mores. Som en variant av traditionella s'mores, marshmallows, choklad, chips och jordnötssmör kan inklämt mellan kakorna.

Även traditionella desserter vanligtvis bakas i ugnen, bbq desserter är ett alternativ under sommaren. Många föredrar att grilla färsk frukt och persikor är ett populärt val. Peaches kan halveras, sedan beströs med en farinsocker och kanel mix. Om så önskas kan blåbär sås hällas över frukten. Innan det placeras på en grill, kommer persikorna vara insvept i aluminiumfolie.

Karamelliserad peach skomakare kan också framställas på en grill. De halverade persikor kan beströs med farinsocker och kanel, sedan grillad på ett belagt rack för ungefär 10 minuter. Vid grillning av karamelliserat persikor, är det bäst att täcka dem för att förhindra röriga splatters. Skomakare bbq desserter kan serveras med glass och toppad med granola.

Grillade äpplen kan också karamellis. Äpplena måste skalade och kärnhus innan mitten är fylld med en blandning av socker och kanel. Som ett alternativ, kan kolasås användas för glasyr.

Pineapple är en annan frukt används ofta för framställning bbq desserter. Grillad ananas med rom och muskot är beredd med färsk ananas skuren i ringar. Kanel, kan ingefära och muskot användas för caramelizing dessert. Denna ananas dessert är populär för Hawaiian teman grillfester.

Barn tycker ofta grillade bananer bbq efterrätter när camping eller matlagning ute. Banana båtar är bbq desserter gjorda med oskalade bananer som skärs på längden och fyllda med godis. Kapning av oskalade bananer på längden kommer att skapa en ficka. Ingredienser som används för att göra grillade bananer båtar inkluderar choklad smulad, hackade nötter, eller trail mix och miniatyr marshmallows.

Rum och melass grillade bananer är populära bland vuxna. Förutom rom och melass, färsk lime och het pepparsås kan användas. Olika recept för att göra grillade bananer desserter kan hittas på Internet.

  • Grillad ananas kan serveras som en BBQ dessert.
  • Peach skomakare kan göras på en grill.
  • Banan båtar kan göras på en grill.