Vad är en Mango Slicer?

October 26

Ibland kallas en mango splitter, är mango slicer en praktisk köksredskap som används för att skära en mango i två sektioner, vilket möjliggör enkel borttagning av frukten grop som finns i mitten av frukten. Enkelt att använda och lätt att rengöra, gör mango slicer det möjligt att framställa rå mango utan att skapa en stor röra att städa.

Mango skärmaskiner är vanligtvis tillverkade av rostfritt stål. Liknar ett äpple slicer, är mango slicer konstruerad för att skapa två jämna sektioner och samtidigt undanröja mittgrop från båda sektionerna. Handtag finns på varje sida av mango splitters, vilket gör det enkelt att placera och kontrollera slicer under användning. Eftersom hela redskapet är tillverkad av slitstarkt material, kan mango slicer tvättas i ett handfat i tvålvatten, eller placeras i en diskmaskin.

Med hjälp av en mango slicer är en enkel process. Den oskalade mango placeras på en hård yta, till exempel en skärbräda. Håll mango på plats med en hand, är mango slicer centrerad på kroppen av mango, med omsorg för att arbeta från slutet som är motsatt stammen av frukten. När mango slicer är på plats, placera båda händerna på handtagen och tryck ner. Den skivare flyttar genom kroppen av frukten, dela mango i två mer eller mindre lika stora portioner. Samtidigt separerar mango slicer området kring gropen från de två delarna.

Mango slicer kan köpas på ett antal restaurang leverans butiker samt fina köksbutiker. I allmänhet, är priset för en mango slicer mycket rimligt. Med tanke på att redskapet gör beredningen av mango ett mycket enklare och renare process är mango slicer ofta vara väl värt den blygsamma kostnaden.

  • Med ursprung i Sydostasien, har mango mer än 100 olika sorter.
  • Mango är en populär tropisk frukt.
  • En mango skivare kan användas i kombination med en skärbräda.