Att göra en Disposable Pet Bowl

November 28

Bara för att du har en hund betyder inte att du är homebound hela tiden. Du vill resa och det är helt förståeligt och din hund ska inte hålla dig tillbaka. Beroende på resan du tar, kan du faktiskt kunna ta din hund med dig! Resor som dessa omfattar väg resor och många plana semestrar. Det finns många nödvändigheter du kan improvisera under resa, men du kanske undrar hur man gör en engångs sällskapsdjur skål. Lyckligtvis är det lätt och enkelt och kommer att kraftigt förenkla dina resor bort!

En av de metoder som du kan vidta är att använda gamla mjölkkannor. Precis avskurna topp tre fjärdedelar av kannan, lämnar tillräckligt för att hålla mat eller vatten, men inte så mycket kvar att husdjur inte kan komma in i skålen. När du är klar, då kan du bara kasta bort det, inget krångel! En annan metod som du kan använda för en matskål är en enkel låda lock du kan hitta med en gammal skokartong.

För en provisorisk vattenskål, kan du använda en stor kopp tillhandahålls på hotell eller liknande. Något annat du kan använda är naturligtvis disponibel skålar; dessa kan användas för mat eller vatten och kan lätt kastas bort. Detta skulle vara min bästa gillade alternativet eftersom det är det enklaste och mest problemfria.

Om du vill resa med ditt husdjur, men är tveksam till det, låt inte matsituationen förr dig. Det är super enkla sätt att fixa upp vad du behöver och att låta dig och din hund njuta fullt ut av din semester, var du än är!