Vad är en Baby Pineapple?

September 15

Barnet ananas är en mindre mängd av denna populära frukter, som är en aktuell frukt med en söt, gult kött. Namnet är emellertid en missvisande, eftersom detta inte är en frukt som helt enkelt skördas tidigt, innan den växer till full storlek; En baby ananas kan vara någon av flera sorter av frukt som inte växer så stor som vissa andra. Denna något exotisk frukt ger shoppare möjlighet att köpa en mindre hela frukten med mer ätbara bitar, som kan vara lättare att skära upp och använda. Dessa frukter är relativt ny på marknader i vissa delar av världen där de säljs.

Många leverantörer beskriver barnet ananas som om storleken på en baseboll. Dessa frukter är flera inches, eller ett par centimeter, i diameter. De är ofta odlas i specifika regioner som Sydafrika där klimatförhållandena är rätt för produktion.

En av egenskaperna hos denna frukt som genererar konsument överklagande är införandet av vitaminer kallas bromelains och andra hälsoelement som finns i ananas. Barnet ananas har dessa också. Dessutom försäljare som säljer denna typ av frukt främjar det faktum att barnet eller små ananas har en ätbar kärna, till skillnad från de större traditionella sorter, där shoppare skär ofta ut kärnan och kasta bort det.

Andra säljargument för denna frukt inkluderar tanken på att köpa en mindre del av ananas när man köper hela frukten. Detta hjälper shoppare inte slösa denna mat, vilket kan bli dyrt i många världsmarknader. Användare kan också klippa barnet ananas lättare än de större sorter.

Användningen av baby ananas i producera departementen stormarknader och andra butiker adresserar ett växande "hela livsmedel" rörelse som förändrar hur många kunder närmar matinköp. Som butiker inser att deras shopping publik alltmer väljer färska obearbetade frukter, kan de expandera sina alternativ. Ett exempel på detta är att erbjuda en baby ananas utöver den större variation som är ofta i butiker, som ofta säljs förskurna i förpackningar.

Stormarknader är inte de enda företag som överväger försäljning eller användning av barnet ananas produkten. Dessa frukter kan också användas i catering eller i restauranger. Vissa kockar kommer halvera små frukter och grejer det med diverse andra livsmedel för en gourmet presentation, till exempel fylla halv ananas med melon bollar, jordgubbar eller annan frukt, eller med hjälp av skivade grönsaker eller ost sprider som fyllningar. Det växande intresset för hela livsmedel uppmuntrar också denna typ av preparat i dagens exklusiva tillgodoses arenor och gourmet kafeterior.

  • Behandla ananas är en mindre version av en regelbunden ananas.
  • Bebis ananas växer i Sydafrika.