Vilka är de olika typerna av lärresurser?

August 16

Det finns ett brett utbud av utbildningsresurser tillgängliga för alla som vill lära sig mer om ett visst ämne. Lärare använder ofta pedagogiska resurser för professionell utveckling och som extra undervisning för sina elever. Föräldrar ger också sina barn med pedagogiska böcker för att öka childâ € s läsförmåga och att expandera ordförråd nivåer. Eleverna behöver ofta en mängd resurser för att slutföra projekt för skolan. Några av de vanligaste pedagogiska resurser inkluderar pedagogiska seminarier och konferenser, program efter skolan, videor, böcker och Internet.

Lärare vänder sig ofta till workshops och konferenser för att utöka sina kunskaper om de ämnen som de undervisar. Många professionella organisationer erbjuder konferenser om minst en gång per år där lärare kan delta i en mängd olika sessioner som rör hans eller hennes område. Till exempel har det nationella rådet för Lärare i engelska en årlig konferens i en annan stad varje år för sina medlemmar där lärare kan delta sessioner, delta i rundabordssamtal, och få ett brett utbud av kompletterande material och nya undervisningshjälpmedel. Lärarna har även möjlighet att nätverka på dessa händelser för att skapa pedagogiska partnerskap och utbyta bästa praxis. Det finns också hem skol konventioner som hålls varje år där föräldrar kan lära mer om effektivt lära barn i hemmet och nya material som är tillgängliga.

Efter skolan program är också en annan form av pedagogisk resurs. I USA, till exempel, de flesta länen inom varje stat har en Parks and Recreation avdelning som erbjuder en mängd olika program för alla medborgare. Dessa program omfattar allt från sport till konst klasser, från stjärnorna till studieresor. De flesta klasser inkluderar en liten avgift och förändring baserad på årstid. Vissa skolsystem erbjuder även sina egna efterskolprogram för barn, från en hemläxa klubb till en sport och rekreation tid.

Pedagogiska filmer och program på en mängd olika ämnen kan både hyras och köpas. Många lärare använder video i klassrummet för att ge sina studenter med en visuell och auditiv upplevelse att förbättra det som de redan har lärt sig i klassrummet. Många kanaler på tv erbjuder även specialiserad programmering i ett brett spektrum av ämnesområden. Dessutom finns det ett antal webbplatser som erbjuder pedagogiska filmer för användning både i och utanför klassrummet.

Böcker är den vanligaste pedagogisk resurs, eftersom de flesta människor växer upp med läroböcker för varje klass och använda böcker till forskning i biblioteket. När barn läser böcker eller har böcker läst dem, de kan förbättra sin tal, skrift, och lyssna förmågor. Att främja en kärlek till böcker i tidig ålder kan hjälpa människor att öka sin läsförmåga under hela sin livstid. Böcker kan hittas på nästan vilket ämne som helst och i en mängd olika läs- nivåer. Det lokala biblioteket är ett bra ställe att hitta böcker som kan användas som pedagogiska resurser för människor i alla åldrar.

Internet är en utmärkt källa för en rad olika pedagogiska resurser, inklusive e-böcker, videor, workshops och mycket mer. Via Internet kan människor få omedelbar tillgång till miljontals olika pedagogiska webbplatser som är baserade från hela världen. Videor är en av de mest använda pedagogisk resurs på Internet, eftersom de kontakt med flera olika typer av lärstilar. En enkel online-sökning kan leda användaren till en mängd lärande alternativ.

  • Läsa böcker bidrar till att förbättra sin talande, skrivande, och lyssnande.
  • Barn kan få värdefulla livskunskap genom deltagande i efter skolan sportprogram.
  • En kommunala parker och rekreationsavdelning värd olika utbildningsprogram under hela året.
  • Online-resurser kan användas utöver traditionella inlärningsverktyg i ett klassrum.
  • Efter skolan program tillåter barnen att delta i aktiviteter som stjärnorna och astronomi.