Vilka är de Personlighetsdrag som förknippas med den kinesiska zodiaken Sign Snake?

November 3

Människor som är födda under året av ormen tenderar att vara mycket klokt och ibland gåtfulla, med en strimma av stark vilja, som ibland kan få dem i trubbel. Ormen är ett yin tecken, med ett antal feminina drag, och dess fasta inslag är eld. Fire gör människor till enstaka sinnade, rastlös, starka ledare som tenderar att ha mycket dynamiska, företagsamma personligheter, tillsammans med en överraskande mild, humanitära strimma. Brand gör också människor mycket konkurrenskraftiga, ibland frustrerande så. Ormar gör bäst i utmanande, aktiv livsstil som ständigt förändras.

Den kinesiska zodiaken är inte en enkel sak. Det körs i en komplex cykel som innefattar inte bara 12 fluktuerande djur, men fem föränderliga element i sin yin och yang aspekter. Därför är det år då någon är född oerhört viktigt. När ett horoskop gjuts enligt principerna i den kinesiska horoskop, folk tittar även på någons födelseort och tid för födelse, eftersom dessa kan vara viktiga faktorer i en orm personlighet.

Ormen är en mycket filosofisk stjärntecken. Ormar uppskattar också det goda livet, att veta när man ska arbeta och tänka hårt, och när man ska koppla, men de är inte oseriöst, och i själva verket de tenderar att se ned på lättsinne. Ormar är också mycket klarsynt, uppmärksamma på nya möjligheter och potentialer för äventyr, och de har en tendens att bli fixerade vid något särskilt, ibland ignorerar väl innebar råd och varningsskyltar i sin önskan att störta framåt.

Ormar är också lätt uttråkad, kräver ständig stimulans, och de tenderar att agera med snabbhet och övertygelse när de har beslutat om en idé. De är också mycket organiserad, och villiga att låna ut en hand med en bra idé. Ormar erbjuder också mycket goda råd, trots deras ovilja att lyssna på råd från andra, och de kan göra starka samarbetspartners, eftersom de är uppmärksamma på subtil förändring och de tenderar att rida på vågen av innovation.

De bästa karriärer för ormar är de som är utmanande och äventyrligt. Ormar göra bra resor författare, till exempel, och de kan också göra bra som aktiemäklare, politiker, psykiatriker, och idrottare. Som företagare kan ormar vara extremt kunniga, känslig och intelligent, vilket gör sunda affärsbeslut och ge starka skäl att backa sina beslut upp.

Ormar ihop väl med oxar, tuppar, och drakar, och de klarar sig ganska bra med andra ormar, får, råttor och hundar. En orm kan göra en bra motvikt till en mer tålmodig, konservativ tecken. De tenderar att kollidera med kaniner, apor, hästar, tigrar och grisar.

  • En orm.
  • Människor som är födda under ormen zodiaken brukar inte klara sig bra med dem som föddes under apan zodiaken.
  • Ormar göra bra resor författare, eftersom de är väl lämpade för utmanande och äventyr karriärer.