Hur väljer jag det bästa hypnos programvaran?

August 23

Välja den bästa hypnos programvara är till stor del ett personligt beslut eftersom olika programvaror är effektivt för olika ändamål. Vissa människor väljer programvara som är mycket anpassningsbar, medan andra vill ha hypnos bara för ett enda syfte. Merparten av tiden, erbjuder hypnos programvara alternativ som inkluderar visuell hypnos, auditiv hypnos, och ibland en kombination av båda. Vid användning av hypnos hemma, är det viktigt att vara bildskärm framsteg, eftersom det inte finns någon hypnotisör som kan stoppa förfarandet om den spårar ur.

Vanligtvis hur hypnos programvaran fungerar är genom att ha användaren först spela in ett önskat meddelande. Det budskapet överförs sedan subliminally tillbaka till användaren med hjälp hörsel kanaler, ibland understödda av visuella avslappningstekniker. Mjukvaran hanterar de mer komplexa problem med hypnos, till exempel hur du forma den önskade informationen. Om programvaran är effektiv inte bara beror på hur väl den kodifierar en persons budskap, men också på hur mottaglig användaren är att hypnos.

Den bästa hypnos programvara är mycket anpassningsbar så att varje användare kan få ut det mesta av varje session. Anpassnings mjukvara möjliggör också användare att göra ändringar i meddelandet över tiden. Viss hypnos programvara är utformad så att användaren kan utforma ett helt hypnos regim, anteckningar och reflektera över de erfarenheter längs vägen. Det kan också ha möjlighet att ge förslag beroende på vad som fungerar och vad som inte.

Ett övervägande vid val hypnotiska programvara är hur mycket användaren litar programvaran. En hypnotisör är bunden av etik, men vem som helst kan producera programvara och inkludera negativa budskap, vilket kommer att vara en del av den hypnotiska upplevelse. En person kan bli frustrerad med programvara som inte fungerar effektivt, vilket kan hindra processen att göra de positiva förändringar en person önskningar. Även om fri programvara är lätt tillgänglig, kan program som medföljer kundsupport och andra hjälpmaterial ofta vara ett bättre alternativ för människor som just har börjat med hypnos.

Ingen hypnos programvara kommer effektivt hypnotisera andra människor utan deras vetskap, inte heller är det troligt att skicka subliminala meddelanden till andra som kommer att resultera i handling. Detta beror på att hypnos i allmänhet fungerar inte effektivt om inte personen förstår vad som händer på en medveten nivå. En person måste vara mottaglig för den erfarenhet och redo att göra önskade ändringar. Hypnos är effektivt delvis eftersom den representerar ett åtagande att göra de förändringar som anges av den hypnotiska budskapet. Trots detta är det inte en bra idé att ha negativa idéer inom någons hypnotiska sessioner.

  • Den bästa hypnos programvara är mycket anpassningsbar så att varje användare kan få ut det mesta av varje session.