Tips för att engagera Twitter Prenumeranter

August 27

Tänk på dina Twitter anhängare som värdefulla marknadsföringsverktyg. De hjälper dig att dela innehåll och sprida nyheter om dina produkter och tjänster; de hjälper dig också att bygga tanke ledarskap och dina idéer. Du vill att din Twitter stammen att tänka världen på dig och vet att du kommer återgälda tjänsten, om de delar ditt innehåll.

Den Twitter universum har en viktig regel: Dela andras innehåll innan du ber dem att dela ditt innehåll. Försök inte att övertyga människor att dela ditt innehåll utan att göra det först för dem.

Tänk på det här sättet: Säg att du är på en affärsnätverks händelse och någon kommer fram till dig och säger, nu, håll "Hey dude, presentera mig för alla dina vänner och berätta för dem jag är den bästa någonsin." ihåg att du har aldrig träffat den här personen och han har redan krävt att du delar information om honom bland alla dina vänner. Vad skulle du säga? Förmodligen ingen (eller kanske något lite starkare).

För att skapa en arbetsrelation med dina anhängare, dela sitt innehåll genom retweeting sina poster och berätta dina andra anhängare om deras innehåll.

Hitta de bästa-tio personer på Twitter som följer dig och vice versa. Dela innehållet så mycket du kan och när du kan. Forge relationer med de människor som har ett stort efter på Twitter.

Du kommer att bli glatt överraskad när de återgälda tjänsten utan din ber om deras hjälp.

Du kan inte hitta ett bättre sätt att skapa en relation än att fråga hur du kan hjälpa dina anhängare. Om du vill bygga någon typ av innehållsdelning relation med individer på Twitter, fråga hur du kan hjälpa dem. Här är några tips att tänka på när du ber att hjälpa:

  1. Skapa en lista över de bästa 10 till 25 användare som följer dig och vem du följande.

    Du kan använda HootSuite att hitta användarnas Klout poäng.
  2. Titta på varje användares Twitter-profil, webbplats, eller blogg, och försöka hitta tips som du kan ge varje användare att hjälpa till i hans eller hennes Internet marknadsföringsstrategi.
  3. Till exempel kan du skicka ett meddelande en efterföljare som, "Hej, jag älskar den där bilden på din webbplats. Har du provat (infoga ditt råd)? "
  4. Direktmeddelande dessa 10 till 25 användare att få kontakt med dem.
  5. Om de svarar med tack, svarar med att fråga hur du kan hjälpa dem.
  6. Gör vad de säger.

Du skapar en relation genom att hjälpa först och sedan be om hjälp sekund.

Dina Twitter anhängare är den viktigaste resursen du har på Twitter, och Internet, som en helhet. Om du är närvarande och dela innehåll på rätt sätt, kan de öppna dörrar du aldrig drömt möjligt.