Vad är Face Hissar?

August 21

Face hissar, vet också som rhytidectomies är kosmetiskt kirurgiska ingrepp som fokuserar på vissa områden i ens ansikte med syfte att ge en ett yngre utseende. När en kirurg utför ansikte hissar, generellt skärper han och tar bort slapp hud. Detta görs genom att ta bort överflödigt fett, dra åt musklerna, och dra huden tills det är spänt. Termen ansiktslyftning i allmänhet inte tillämpas på områden runt ögonbrynen eller mungiporna.

I de flesta fall, hissar ta 2-3 timmar att utföra beroende på förfarandet ansiktet. Om flera olika förfaranden kombineras, kommer det att ta längre tid. Även anestesi används, är ett ansiktslyft vanligtvis en dagkirurgi och man kan gå hem efter anestesi avtar. Patienten kan vara groggy emellertid, så det är viktigt att ta med en annan part att hantera enheten hem.

Det tar vanligtvis ett par veckor för att återhämta sig från ansiktslyftning. När proceduren är klar, ska patienten inte rädd för att titta i spegeln och hitta hennes ansikte svullet och blåslagen. Patienten kommer troligen att uppleva en del smärta. I vissa fall är smärtan mindre; i andra är det svårare. Den skiljer sig vanligtvis med varje enskilt fall. Smärtlindring kommer sannolikt att ordineras av plastikkirurg. Som med alla surgury kommer instruktioner för postoperativ vård också tillhandahållas.

De första timmarna av återhämtning efter en ansiktslyftning kräver oftast lite hjälp att komma runt. Efter en dag eller två, ska patienten kunna ta sig runt på egen hand. De flesta återvänder till arbetet inom två veckor.

De bästa kandidaterna för ansiktslyftning är de som är över 40, med hud som är synligt löst på halsen och ansiktet. Medan ansiktslyftning kan ge en en mer ungdomligt utseende, förfarandena är inte utan risk. Vi har alla sett bilder av kända människor som har en permanent "förvånade" look på grund av dålig plastikkirurgi, till exempel. När man genomgår en ansiktslyftning, driver man också risken att drabbas av bestående nervskador. Ärrbildning kan också förekomma, även om åtgärder vidtas för att säkerställa att ärrbildning är minimal och på en dold plats i ansiktet eller halsen.

Om du är en av otaliga amerikaner väger ansiktslyftning, se till att göra massor av forskning först. Lär om alla förfaranden och vad de innebär. Glöm inte att studera upp på riskerna. Forskning de plastikkirurger i ditt område och var inte rädd för att be om referenser. Anser inte någon kirurg som kan ha en tvivel förflutna, oavsett hur billigt skattesatserna.

  • En ansiktslyftning är ett kosmetiskt kirurgiskt ingrepp som är utfört i ansiktet för att dra åt och ta bort slapp hud.
  • Anesthesiologist tjänster måste vägas in kostnaden för en ansiktslyftning.